Zirkzee op training daags voor het duel tegen Laçi.
Volledig scherm
Zirkzee op training daags voor het duel tegen Laçi. © Photo News

RSCA-aanwinst Zirkzee meteen als geheim wapen tegen Laçi? “Hij is klaar”

AnderlechtDàt hadden de scouts van Laçi - als die al bestaan - niet zien aankomen. Vincent Kompany heeft aanwinst Joshua Zirkzee meteen opgenomen in zijn wedstrijdselectie. “’Josh’ kan van waarde zijn.”

6 reacties

 • françois troch

  2 maanden geleden
  weer Sardella , Kompany stop met trainer spelen
 • Lois Verdonk

  2 maanden geleden
  Anderlecht moet het opnemen tegen een facteur de plaatselijke bakker een putjesschepper en nog een paar die vandaag verlof kunnen krijgen. Het zal erom spannen.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Zirkzee een schitterende voetballer maar Brugge wou hem niet omdat Bayern hem enkel wilde verhuren. Van mij mag hij zeker en vast zijn kunstjes laten zien in België. Nederlandse voetballers en Belgische clubs is meestal een zeer geslaagde combinatie geweest met momenteel Club Brugge als beste voorbeeld. Veel succes Joshua.
 • Thierry Sieben

  2 maanden geleden
  Tegen wie spelen ze?
 • Guido Winckelmans

  2 maanden geleden
  kompany = weet op alles de gepaste uitleg, behalve wanneer hij als trainer langs de lijn zijn ploeg moet coatchen, dan wordt hij een grote nul. Precies of hij is morgen al gewonnen tegen Laçi dank zij wereldkampioen Zirikzee. Kompany denkt met onnozelaars te maken te hebben ..... ben echt benieuwd wat hij Vrijdag uit zijn mouw zal schudden. Is er nog een bestuur bij Anderlecht?