Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Roofe in de bres voor Kompany: “Men onderschat hoe moeilijk het is om én manager, én speler, én papa én echtgenoot te zijn”

AnderlechtOok in Engeland zijn ze Kemar Roofe nog niet vergeten. De 26-jarige Anderlecht-spits heeft een verleden bij Leeds en nu hij stilaan zijn statistieken opvijzelt bij een weliswaar kwakkelend paars-wit, gingen ze bij Daily Mail even de vinger aan de pols houden bij de aanvaller. En die sprong eens te meer in de bres voor Vincent Kompany.

25 reacties

 • Lucas Vissers

  1 jaar geleden
  Ik wil het gerust en met plezier overnemen, maar wel aan hetzelfde loon !
 • Jeremy Denil

  1 jaar geleden
  Ik ben als trainer/ vrijwilliger zes dagen per week op de club in provenciale.En werkende als iedereen voor waarschijnlijk twintig keer minder dan profs.Maar ik klaag niet,het is mijn passie
 • Godfrey Vaes

  1 jaar geleden
  Krijg bijna medelijden met één van de best betaalde Belgische sporters ooit...!
 • Wout vanstrealen

  1 jaar geleden
  Is er iemand die hem dat verplicht? Dacht het niet. Wij, gewone stervelingen hebben geen keuze, de rijkeren onder ons hebben die keuze wel.
 • Jos Plessers

  1 jaar geleden
  Als ge zoooo in de schijnwerpers wil staan en ook een vetbetaalde job wil uitoefenen,moet ge niet klagen
 1. Magische girlpower, hoopgevende natuurbeelden of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Magische girlpower, hoopgeven­de natuurbeel­den of achter de schermen bij Snelle: dit is onze streaming top vijf voor dit weekend

  Wekelijks schuimt onze redactie de verschillende streamingplatformen af, op zoek naar de beste films, series en docu’s voor het weekend. Deze week op het menu: een hoopgevende natuurdocumentaire over het lockdowneffect op Apple TV+, een magisch Brits kostuumdrama op Streamz en een doodeerlijk portret van Lars Bos, beter gekend als popartiest Snelle, op Netflix.
 1. Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”
  Play
  Anderlecht

  Kompany houdt voetjes op de grond, sportief manager Verbeke is ambitieus: “Vol voor tweede plaats. Wij zijn Anderlecht”

  18 april
 2. Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"
  Play

  Wout van Aert: "Ik durfde niet te geloven dat ik gewonnen had"