BELGAIMAGE
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGAIMAGE

Rodyse Munienge, Kompany’s beste vriend én persoonlijke assistent: “Hij heeft een paar keer geknokt om op ons pleintje te kunnen blijven”

Zijn officiële titel bij Anderlecht is personal assistant van speler-manager Vincent Kompany. Maar eigenlijk is Rodyse Munienge (33) de boezemvriend van de Rode Duivel - al sinds ze kleine jongens waren in Toren 35 van de Noordwijk in Brussel. 

7 reacties

 • Erwin Van Dorpe

  3 maanden geleden
  Goed bezig Vincent ! Hopelijk blijft het bestuur en de spelers u volgen. Dan kan Anderlecht binnen 2 jaar terug duels aangaan met Brugge ! Kan alleen maar goed zijn voor Belgische voetbal
 • Janneke Alsberg

  2 jaar geleden
  mooi Vincet, trouw zijn aan je vrienden. Jij weet wat je aan je vriend hebt.
 • François Nuyts

  2 jaar geleden
  En zo lijkt Anderlecht nu meer op een Caféploegske dan op een profploeg . Goed bezig . Ik vraag mij af wat die man op het trainingsveld komt doen zelfs . Ha ja , het is de persoonlijke beschermer van Vincent natuurlijk ...
 • Eddy Alfons Utens

  2 jaar geleden
  Jongens nen trainer met een bodyguard, diene gast denkt dat hij ik weet nie wie is zeker, ik heb altijd wel achter de meeste clubs gestaan als ze europees de wei opstapte, maar nu hoop ik echt dat ze volgend jaar zelf POI niet halen, wa een arrogant manneke zeg.
 • frans de vroede

  2 jaar geleden
  mooi zoals hij denkt , maar hier heb ik toch vragen bij heeft hij genoeg kennis van prof voetbal . er bij zeggen ik heb geen kennis over deze persoon.
 1. Kijk hier naar de samenvatting van de openingstijdrit van de Giro
  Play

  Kijk hier naar de samenvat­ting van de openings­tijd­rit van de Giro

 2. De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achterstand in zo’n verkiezing”
  Play
  Voetbal

  De Bruyne voor Gouden Bal? Thierry Courtois in HLN Sportcast: “Als Belg heb je altijd een achter­stand in zo’n verkiezing”

  8 mei