Robin Veldman.
Volledig scherm
PREMIUM
Robin Veldman. © Photo News

Robin Veldman scoort punten bij eigen spelers: “Met hem doorgaan? Dat zien wij zeker zitten”

AnderlechtRobin Veldman staat voor de belangrijkste zevendaagse uit zijn carrière. Intussen oogst de Nederlander lof in de Anderlecht-selectie door zijn aanpak. “Er is een match tussen de manier waarop hij wil spelen en de spelers die wij daarvoor hebben”, zegt Yari Verschaeren - die een duidelijke parallel met Kompany ziet. Een inkijk in de juiste knoppen waar Veldman op duwt.

16 reacties

 • Pascal De Coster

  3 maanden geleden
  6 op 6 tegen Antwerp en Genk en Veldman blijft trainer. Schrijf t maar op.
 • Bart Cornelis

  3 maanden geleden
  Albert, stop met je praatje over recordkampioen. Je bent een man die in het verleden leeft. Je moet in het nu kijken.
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Goethals en Thijs hadden ook geen diploma,
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Bij Anderlecht bulkt het van de talenten, zelfs binnen de staf is er altijd iemand beschikbaar om op te staan en het DNA verder op te pikken en uit te dragen. Je bent uiteraard recordkampioen voor iets. Dat is klasse, dat is Anderlecht 😀
 • dave hosten

  3 maanden geleden
  Heeft geen diploma, gelukkig nog joker bij jeugd die wilt inspringen. Als je trainer ontslaat, zorg dan eerst dat je vervanger klaar hebt.
 1. Referee Department oordeelt dat rood voor N’Diaye terecht was, maar dat Sylla meteen rood had moeten krijgen: “Veiligheid Paintsil in gevaar”
  Play
  54

  Referee Department oordeelt dat rood voor N’Diaye terecht was, maar dat Sylla meteen rood had moeten krijgen: “Veiligheid Paintsil in gevaar”

  Twee turbulente zondagmatchen, met Anderlecht dat de derby nog verloor van Union en Racing Genk dat Club Brugge klopte. Met scheidsrechters Van Driessche en Visser in respectievelijke hoofdrollen. Onze huisref Tim Pots buigt zich over de belangrijke fases uit de twee duels. “Uiteindelijk was rood voor N’Diaye een logische beslissing.” Ook het Referee Department vindt dat vandaag, maar stelt wel dat Visser in de fout ging met slechts geel voor de fout van Sylla op Paintsil.
 1. Gal Refaelov, sterke vrouw achter Lior, over moeilijke periode en steun van zoontje Adrian: “Hij vroeg z’n vader om Anderlecht kwalificatie te bezorgen”
  PREMIUM
  Anderlecht

  Gal Refaelov, sterke vrouw achter Lior, over moeilijke periode en steun van zoontje Adrian: “Hij vroeg z’n vader om Anderlecht kwalifica­tie te bezorgen”

  Ze is de sterke vrouw achter de productiefste Anderlecht-speler. Neem dat gerust letterlijk bij Gal Refaelov (32), fitness-addict in haar zeldzame vrije uren. Een openhartig gesprek tussen de halters en de loopband. Over de grootste crisis sinds ze in België zijn, dat aflopende contract en een oppeppende FaceTime. “Tegen Eupen verplichtte Adrian zijn papa nog om te scoren ‘omdat het al even geleden was.’ Lior heeft woord gehouden.”