Lior Refaelov.
Volledig scherm
Lior Refaelov. © BELGA

Refaelov legt vinger op de wonde na nieuwe nederlaag: “Als iedereen te veel voor zichzelf speelt, lukt het niet”

AnderlechtZijn trainer zette hij uit de wind, zijn medemaats spaarde Lior Refaelov (36) daarentegen niet. De Israëliër legde de vinger op de (grote) paars-witte wonde na de blamage in het Kuipje.

11 reacties

 • francois demunter

  3 maanden geleden
  Probleem is al die buitenlandse spelers, spelen enkel voor zichzelf om zich in de kijker te zetten en zo vlug mogelijk hogere doelen te halen. Teamspirit bestaat niet meer. Egoïsme is het sleutelwoord.
 • dave hosten

  3 maanden geleden
  Middelmatige ploeg die net als vorige jaren in subtop zal eindigen
 • Patrick Dubois

  3 maanden geleden
  Voor alle duidelijkheid, Amuzu is geen verdediger en kan niet verdedigen, door hem hebben ze 3 wedstrijden verloren. Neem Hoedt ook maar weg vanachter, kan niet uitvoetballen, pasjes geven aan de doelman, daar is ie sterk in. Middenveld is veel te licht, geen kracht in duels, en als je geen dual kan winnen, win je ook geen wedstrijd.
 • Daniel Goovaerts

  3 maanden geleden
  Er zijn 2 problemen: geld en goede spelers.
 • Eddy Raes

  3 maanden geleden
  Sorry Albert de Lovendeghem, je kent er echt niets van. Ze hebben geen kwaliteit om de top te spelen en Mazzu is niet de trainer voor het voetbal dat ze in Brussel graag zien.
 1. Spotgoedkope telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaarskortingen (en zo interessant zijn ze écht)
  Mijntelco

  Spotgoedko­pe telefoon bij je abonnement? Deze providers pakken uit met de strafste eindejaars­kor­tin­gen (en zo interes­sant zijn ze écht)

  We bevinden ons in de laatste weken van 2022 en dat betekent dat er interessante kortingen te scoren zijn bij de telecomproviders, onder meer op abonnementen en smartphones. Vanaf Black Friday tot na het einde van het jaar loont het de moeite om een kijkje te nemen. Mijntelco.be ging op zoek naar de strafste deals en vertelt je waar je best rekening mee houdt.
 2. ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?
  TV

  ‘Gossip Girl’ bezorgde de originele cast een rijke carrière: hoe gaat het nog met hen?

  Het geluk van rasechte ‘Gossip Girl’-fans kan niet op sinds dé Georgina Sparks haar opwachting maakt in het tweede seizoen van de reboot, die verschijnt 2 december op Streamz. Actrice Michelle Trachtenberg (37) kruipt dus opnieuw in de huid van haar personage uit 2007. Maar hoe gaat nog het met de rest van de originele cast? De ene bombardeerde tot een superster, de andere ging failliet of kwam in het oog van de storm te staan sinds de #MeToo-beweging.