Refaelov was goed voor de opener in de 1-3-zege van Anderlecht.
Volledig scherm
Refaelov was goed voor de opener in de 1-3-zege van Anderlecht. © Photo News

Refaelov bewijst ongelijk van Kompany, maar denkt collectief: “Héél belangrijke zege, voor de hele club”

AnderlechtNet op de avond waarin hij eindelijk nog eens zijn kans in de basis kreeg, toonde Lior Refaelov (35) zijn kwaliteiten. In een match die op slot zat, pakte de Gouden Schoen uit met die extra aanvallende klasse om het verschil te maken. Met een schicht goed voor de 0-1 vlak voor de pauze, goal waarop Anderlecht kon bouwen in het Zwarte Land. “Nu moeten we ook doorstoten in de beker (dinsdag speelt Anderlecht in Seraing voor de Cup, nvdr) en zondag tegen Zulte Waregem”, sprak de Israëli.

11 reacties

 • Gio Van Gavere

  1 jaar geleden
  Rafa is gelijk Vormer. Als die twee spelen dan schakelt de rest van de ploeg precies ook een tandje hoger. Maw echte leiders die een ploeg op sleeptouw nemen. Kompany heeft geen enkel excuus om Rafa niet op te stellen, van Vormer weet ik het niet - nasleep corona of zo? Of de trainer tegengesproken? Dat zie ik Vormer nog wel doen.
 • Rik Cappelle

  2 jaar geleden
  Kompany ongelijk ? Dat staat gelijk met vloeken in de kerk.
 • dirk verhelst

  2 jaar geleden
  Als RAFC lior en dieu had gehouden , stonden ze nu op 1 !!
 • William Van Geert

  2 jaar geleden
  Ok bedankt Rafa. Mooie goal en spat op de kruising. De rest: altijd te laat en veel balverlies. Maar goed als je scoort is je plaats bij de 11 terecht.
 • Sophia de smet

  2 jaar geleden
  Met Zirkee en koume? Twee statische spelers. Hoe kan je zo openingen bij elkaar voetballen ? Echt ! Hij mag niet onderdoen voor Clement zeker ?