BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

RECONSTRUCTIE. Een duidelijk verschil in visie: hoe het Anderlecht-bestuur en Kompany steeds verder uit elkaar groeiden

AnderlechtExact drie jaar en één week na zijn spectaculaire terugkeer scheiden de wegen van RSC Anderlecht en Vincent Kompany (36) in onderling overleg. Geen harde woorden, wel een duidelijk verschil in visie op het afgelopen seizoen én de toekomst hebben tot deze echtscheiding geleid. Een reconstructie.

8 reacties

 • Richard Tolenaars

  1 maand geleden
  Vandenhaute en Coucke hebben totaal geen affiniteit met voetbal, en gaan er ook volgend seizoen weer niets van bakken. Only in Belgium.
 • Peter Knaap

  1 maand geleden
  Als je dit na 3 jaar pas ziet, dan gaat het bestuur met de billen bloot.
 • Ronny Popelier

  1 maand geleden
  RSCA heeft weinig of geen inspanningen gedaan om wat degelijke spelers te halen oa degelijke spits. Het waren spelers uit vorm en ofwel gekwetst. Men kan zo geen ploeg bouwen zonder steun. Vincent moest opboxen tegen media en afbrekers. Maar wees maar gerust Kompany zal het maken als trainer met succes. Dan zullen ze terug zalven ,maar dan zal het te laat zijn, Vincent zal onbetaalbaar zijn voor Belgische ploegen. We gaan nu eens zien wie dit nog goed krijgt voor RSCA.
 • Dirk Vantomme

  1 maand geleden
  We zijn gelukkig in Brugge met Hoefkens,maar het mocht ook Kompany geweest zijn.
 • Patrick Weyers

  1 maand geleden
  Kompany heeft met de beschikbare spelers het maximum er uit gehaald. Enkel de continuïteit was er niet.
 1. ANALYSE. Waarom het niet zo gek zou zijn mochten de wegen van Anderlecht en Vincent Kompany deze zomer scheiden
  PREMIUM
  Anderlecht
  18

  ANALYSE. Waarom het niet zo gek zou zijn mochten de wegen van Anderlecht en Vincent Kompany deze zomer scheiden

  Coacht Vincent Kompany zondag op Brugge zijn laatste wedstrijd voor Anderlecht? Kompany is topkandidaat om volgend seizoen manager van het Engelse Burnley te worden, als die zich tenminste kunnen verzekeren van het behoud in de Premier League. Een analyse waarom de tijd misschien rijp is, voor zowel Anderlecht als Kompany, om te luisteren naar aanbiedingen van andere clubs.
 2. Onze Club-watcher ziet zwaartepunt van de play-offs naderen: “Wees maar zeker dat Club z’n uiterste best zal doen om De Ketelaere zondag te laten bijten”
  PREMIUM
  Club Brugge
  8

  Onze Club-wat­cher ziet zwaarte­punt van de play-offs naderen: “Wees maar zeker dat Club z’n uiterste best zal doen om De Ketelaere zondag te laten bijten”

  Drie punten zijn er drie gebleven. Club vergat te profiteren van het gelijkspel van Union. Relaas van een avond in het Lotto Park, waar Noa Lang zich volgens onze Club Brugge-watcher volwassener toonde dan Benito Raman. En hij stelt ook vast dat het vooralsnog niet de Champions’ play-offs van Charles De Ketelaere zijn.