Kompany blij met de vierde plaats voor Anderlecht.
Volledig scherm
Kompany blij met de vierde plaats voor Anderlecht. © BELGA

REACTIES. Kompany over Tau: “Kwestie van administratie. Maar met corona weet je nooit” - Losada: “Als VAR niet sliep...”

Jupiler Pro LeagueDe vierde plaats? Daar wou Vincent Kompany zich vooral niet op vastpinnen. Wel zette de coach een boom op over het verder voetballen in het huidige klimaat. 

13 reacties

 • luc pierards

  4 weken geleden
  WIE durft er nu fluiten tegen Anderlecht ben geen beerschot of brugge supporter .maar dit weten we al jaren .En dat zal nooit stoppen .
 • john dewit

  4 weken geleden
  Harald Anckaert 2 Fases!! Bij mijn weten misschien 1 fase , bij die andere was het buitenspel ,tegenover 10 open kansen voor rsca ! Dus ook niet bleiten man !!
 • Jan Boden

  4 weken geleden
  Het was meer Holzhauser die gisteren sliep, een verbeterd contract en dan niks meer presteren. Met een beheerste afwerking wordt het 4-0, dat is nog een werkpunt voor Anderlecht.
 • joeri cools

  4 weken geleden
  Als ze afwerken maken ze er vijf . Al de rest is zever. Hoeveel kansen heeft Beerschot gehad tov Anderlecht ? Kompany wordt een goede trainer en wil werken met de jeugd. Eens wat anders dan de bleittrainers die steeds op versterking roepen en rode kaarten proberen goed te praten.
 • Jose Van Hauwaert

  4 weken geleden
  Pffff, was het 4 - 1" geweest, dan mocht Beerschot zelfs nog niet klagen. Wat die Tau aan kansen verprutste is niet om over naar huis te schrijven. Ik kan mij voorstellen dat er op hun ploegsheet best wel beter te vinden zal zijn. Laat die Tau maar vertrekken en geef een "jonkie" (woord v. Hein V.H.) de kans, die worden iedere wedstrijd beter. Die Miazga speelde een goede 2 de helft, Delcroix secuur, Nmecha de klasse druipt eraf, en Sardella was goed... iedere week gaat het beter met RSCA
 1. Kompany: "Puntenbalans enorm langs verkeerde kant"
  Play
  Anderlecht

  Kompany: "Puntenba­lans enorm langs verkeerde kant"

 2. Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepunten van speeldag 22
  Play
  Jupiler Pro League

  Lamkel Zé met het ondenkbare en vlotte zeges voor Standard en Anderlecht: de hoogtepun­ten van speeldag 22

  22 januari