Magallán in de oefenpot tegen Leeds United eerder deze maand.
Volledig scherm
PREMIUM
Magallán in de oefenpot tegen Leeds United eerder deze maand. © ANP

PORTRET. Wie is Lisandro Magallán, de man die bij Anderlecht de blessure van Delcroix moet opvangen?

AnderlechtLisandro Magallán (27) moet bij Anderlecht de blessure van Hannes Delcroix opvangen. Paars-wit huurt de Argentijn met aankoopoptie van Ajax. In Amsterdam kwam Magallán aan als mogelijke vervanger van De Ligt, maar toch kon hij er zich nooit doorzetten. Een portret.

10 reacties

 • eric debanne

  1 jaar geleden
  Een speler die niet aan de bak komt bij Ajax helaas ...! Goed voor de Jupiler league
 • Eric Bex

  1 jaar geleden
  Bij Ajax lachen ze zich rot en zijn ze zeer blij dat ze er van af zijn. Dat belooft als zo iemand de defensie bij paarswit moet versterken. Was binnengehaald ter vervanging van De Ligt maar daar woog hij veel te licht voor. Waarom zet je dan geen Debast?
 • john dewit

  1 jaar geleden
  Basisspeler bij boca juniors maar volgens toptrainer Nico Baelde niks waard! Nee je kan beter 2 invalide spelers binnen halen ! Deze week 6-1 op hun doos wat moet dat dan tegen Vitesse geweest zijn het grote Bayern van België!!
 • André Vermaelen

  1 jaar geleden
  Weeral een topspeler om de hoop bankzitters te vergroten.
 • Paulus de Mos

  1 jaar geleden
  Nico Baelde , hij is verhuurd geweest aan Alaves en Crotone en heeft dus serie A en Primera division ervaring , bij Ajax kwam hij niet in aanmerking voor een basisplaats en bovendien breken daar momenteel verdedigers uit eigen jeugd door , maar hij zal er best wel iets van kunnen hoor
 1. Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfondsen terug?
  Spaargids.be

  Aantal personen met burn-out of depressie stijgt met meer dan 39 procent: wat betalen ziekenfond­sen terug?

  Het aantal personen met een burn-out of depressie stijgt fors. In zijn recentste cijfers noteerde het Rijksinstituut voor ziekte- en invaliditeitsverzekering (RIZIV) een toename met meer dan 39 procent. De mutualiteiten schenken via hun aanvullende verzekering aandacht aan de geestelijke gezondheid van hun leden. Maar in welke mate verschillen hun terugbetalingen? Spaargids.be zocht het uit.