Magallán in de oefenpot tegen Leeds United eerder deze maand.
Volledig scherm
PREMIUM
Magallán in de oefenpot tegen Leeds United eerder deze maand. © ANP

PORTRET. Wie is Lisandro Magallán, de man die bij Anderlecht de blessure van Delcroix moet opvangen?

AnderlechtLisandro Magallán (27) moet bij Anderlecht de blessure van Hannes Delcroix opvangen. Paars-wit huurt de Argentijn met aankoopoptie van Ajax. In Amsterdam kwam Magallán aan als mogelijke vervanger van De Ligt, maar toch kon hij er zich nooit doorzetten. Een portret.

10 reacties

 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Een speler die niet aan de bak komt bij Ajax helaas ...! Goed voor de Jupiler league
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Bij Ajax lachen ze zich rot en zijn ze zeer blij dat ze er van af zijn. Dat belooft als zo iemand de defensie bij paarswit moet versterken. Was binnengehaald ter vervanging van De Ligt maar daar woog hij veel te licht voor. Waarom zet je dan geen Debast?
 • john dewit

  2 maanden geleden
  Basisspeler bij boca juniors maar volgens toptrainer Nico Baelde niks waard! Nee je kan beter 2 invalide spelers binnen halen ! Deze week 6-1 op hun doos wat moet dat dan tegen Vitesse geweest zijn het grote Bayern van België!!
 • André Vermaelen

  2 maanden geleden
  Weeral een topspeler om de hoop bankzitters te vergroten.
 • Paulus de Mos

  2 maanden geleden
  Nico Baelde , hij is verhuurd geweest aan Alaves en Crotone en heeft dus serie A en Primera division ervaring , bij Ajax kwam hij niet in aanmerking voor een basisplaats en bovendien breken daar momenteel verdedigers uit eigen jeugd door , maar hij zal er best wel iets van kunnen hoor
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.
 3. Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?
  Jobat

  Contracten van onbepaalde duur pieken: wat zijn de voor- en nadelen?

  Belgische bedrijven sluiten weer volop nieuwe contracten van onbepaalde duur af. Het aantal zit opnieuw op het niveau van vóór corona. Van januari tot en met augustus werden er zelfs 1,7% meer nieuwe arbeidscontracten getekend. Dat blijkt uit gegevens van Acerta bij 260.000 werkende Belgen. Jobat.be somt samen met het hr-dienstenbedrijf de verschillen op tussen een contract van bepaalde en onbepaalde duur. Wat is nu het interessantst als werknemer, en is er een verschil qua loon?