Brian Riemer als assistent van Brentford.
Volledig scherm
PREMIUM
Brian Riemer als assistent van Brentford. © Bees United

PORTRET. De trouwe luitenant wordt voor het eerst generaal: wie is Brian Riemer, de nieuwe, onbekende hoofdcoach van Anderlecht?

Op een dag vind je de job van je leven. De onbekende Deen Brian Riemer (44) wordt trainer van Anderlecht. Het eerste wapenfeit van nieuwe CEO Sports, Jesper Fredberg. Voor Riemer wordt het zijn eerste keer als hoofdcoach. De voorbije vier en een half seizoenen was hij assistent in Engeland bij Brentford. Een kennismaking.

7 reacties

 • patrick deflem

  2 maanden geleden
  een goede patron op middenveld en een afwerker was meer nodig dan trainer alleen dan kan men kentering brengen
 • Michel Beys

  2 maanden geleden
  Succes Brian, voor mij had Veldman ook mogen blijven. Trouwens Gillet doet het ook niet slecht met de -23. Zeer goed voetbal, vechtlust, echt een plezier om naar te kijken.
 • jean-pierre VANDERHEYDEN

  2 maanden geleden
  Hoop dat hij het goed doet
 • Bert Van Geffen

  2 maanden geleden
  Alsof die man het nest belhamels op het juiste spoor krijgt....
 • Samuel Verstraeten

  2 maanden geleden
  Ik ben Anderlecht supporter maar ik ben hier helemaal niet blij mee !! .. dit is niet wat we wilde als fans daar ben ik zeker van !!
 1. Veertien verdachten vervolgd voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

  Veertien verdachten vervolgd voor gesjoemel bij verkoop Anderlecht

  In de zaak over gesjoemel bij de verkoop van voetbalclub Anderlecht, heeft het federaal parket de raadkamer van Brussel gevraagd om het dossier door te verwijzen naar de correctionele rechter. Zo bericht de krant De Tijd woensdag en wordt ook bevestigd aan onze redactie. Het parket vraagt de vervolging van elf personen en drie vennootschappen voor een waaier aan feiten: oplichting, valsheid in geschrifte, witwassen, private corruptie, schending van het beroepsgeheim en misbruik van vertrouwen.
 2. Terwijl de klok genadeloos tikt, is dit de to-dolijst van Fredberg: van een targetspits over een linksachter tot het creëren van financiële speelruimte
  PREMIUM
  Anderlecht
  14

  Terwijl de klok genadeloos tikt, is dit de to-do­lijst van Fredberg: van een target­spits over een linksach­ter tot het creëren van financiële speelruim­te

  De klokt tikt genadeloos verder op Neerpede. CEO Sports Jesper Fredberg moet vol aan de bak wil Anderlecht dit nu al verloren seizoen toch nog wat kleur geven. Een spits en een linksachter zijn prioritair en ook een extra centrale verdediger zou welkom zijn. In welke mate Anderlecht zich kan laten gelden op de transfermarkt hangt ook af van het aantal vertrekkers op Neerpede. Een stand van zaken van welke profielen er (misschien) komen en welke spelers er (mogen) vertrekken.