Een uitzinnige Bruun Larsen na zijn heerlijk doelpunt.
Volledig scherm
PREMIUM
Een uitzinnige Bruun Larsen na zijn heerlijk doelpunt. © Photo News

Plots heeft Anderlecht met Bruun Larsen een extra wapen: “Deze metamorfose is geen mirakel”

AnderlechtEn plots heeft Anderlecht er een speler bij. Jacob Bruun Larsen (22) was maanden onzichtbaar, maar op Jan Breydel presteerde hij sterk met een assist en een goal. Een klik die hij met behulp van een mental coach kon maken. “Dit was mijn beste match hier.”

10 reacties

 • Erwin Van Roy

  2 weken geleden
  Dany Herman die halvering van punten is al 12 seizoenen zo dus daar moet je het niet op steken. in de voorgaande jaren hebben ze dat bij alle ploegen gedaan. maar ja de Brugse aanhang kijkt niet naar het verleden enkel om Anderlecht af te breken. Maar Anderlecht hebben ze tenminste niet met belastinggeld moeten redden van het faillissement in de jaren 70. In Brugge praten ze alsof ze nog nooit maar nog nooit eens iets in het voordeel hebben gehad.
 • Dany Herman

  2 weken geleden
  Haal eens enkele weken uw oude krant uit de doos en lees dan de artikels over alle spelers van Anderlecht, toen nog amper supporters hier op dit forem. En plots uit hun winterslaap gekomen na stelen van punten van Brugge( halveren) zijn ze terug te zien aan de horizon.
 • Mario Vanderlinden

  2 weken geleden
  Wedden dat Verschaeren weer plaats moet ruimen.
 • Frankie Albert Goethals

  2 weken geleden
  Bruun is een toptalent, maar nog volop in ontwikkeling. Wordt zeker een grote speler. Kenners zien dit uiteraard al lang, dat Brugse supporters dat niet (willen)!zien is dan ook geen verrassing.
 • Frankie Albert Goethals

  2 weken geleden
  Dat is nu net het verschil tussen een voetbalsupporter van Brugge én een voetbalkenner van Anderlecht. De ene kan enkel tevreden zijn als hun club wint, maakt niet uit hoe, liefst met lopen en veel zweten. De RSCA supporters willen knap en verfijnd voetbal zien door technisch voetbal én hebben een realistische kijk op hun ploeg.
 1. Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"
  Play

  Gilles De Bilde over EK-selectie: "Martínez laat jonge garde nog in wachtkamer"

 2. Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend
  Play

  Bondscoach Martínez maakt voltallige EK-selectie bekend