Kompany.
Volledig scherm
Kompany. © Photo News

Plots geeft Anderlecht kans na kans weg: “Niveau in play-offs is gewoon hoger”

AnderlechtVincent Kompany was de voorbije maanden vaak lovend over z’n defensie. Maar tegen Antwerp gaf RSCA - vooral na rust - kans na kans weg. Alarmerend richting de dubbele clash met Racing Genk.

5 reacties

 • Jan Boden

  1 maand geleden
  Een Mbokani die bij de les is, is gewoon Europese topklasse. Zoals hij zaterdag speelde is hij buiten categorie de beste spits van onze competitie.
 • James Deledicque

  1 maand geleden
  jawadde Anne Onsia, wat een analyse. U bent zonder twijfel de grootste voetbalkenner van België en omstreken. Dat Anderlecht onlangs nog Antwerp overvleugelde en 4 op 6 haalde tegen het zogezegde almachtige brugge zal ook wel weer toeval zijn (of zoals de meeste would be kenners het zo vaak uitleggen: omkoping van de ref)?
 • Anne Onsia

  1 maand geleden
  Tja, waarmee moet die jongen ook werken hé… een ploeg vol middenmoters die het dankzij het systeem Kompany na anderhalf jaar toch gelukt is om bij de Belgische top te raken, maar slechts nipt met de hakken over de sloot. Daar zit ook een dosis geluk bij, en die was er dit keer misschien niet. Of de fut is er een beetje uit na maandenlang boven eigen niveau te presteren. Een middenmoter eindigt altijd weer in de middenmoot, ook al gaat het een tijdje bovengemiddeld.
 • Jan De Korte

  1 maand geleden
  Het niveau in gans het Belgisch voetbal is juist 0.0.
 • andré joye

  1 maand geleden
  hoeveel kost da ?Enkele minuten langer ?