Alexis Saelemaekers.
Volledig scherm
Alexis Saelemaekers. © Photo News

Play-off 1 nog halen? Het lijkt mission impossible voor Anderlecht

AnderlechtOok na de miskleun op Eupen blijft Anderlecht hopen op een inhaalbeweging voor play-off 1. Tegen beter weten in? In de geschiedenis van de play-offs bleek een kloof van zes punten op het nummer zes na twaalf speeldagen nooit overbrugbaar. Van een uitdaging gesproken.

30 reacties

 • René Van Halen

  2 jaar geleden
  Anderlecht staat slechts enkele punten van de zesde plaats. Zo onmogelijk kan dit toch niet zijn om dit met deze vedetteploeg in te halen.
 • Bart Van Gool

  2 jaar geleden
  Yeah right,Gregory De Mot , hahahahaha. Het valt mij vooral op dat Anderlecht het moeilijk heeft sinds de VAR is ingevoerd. Gedaan met de onterechte penalties voor Anderlecht en rode kaarten voor de tegenstrevers die in het Lottopark schering en inslag waren als de thuisploeg het moeilijk had. Dat gecombineerd met een eigenaar die financieel zwaar in de problemen zit, the future looks bright... Maar in playoff 2 ist oek plezaaant
 • Lucas Vissers

  2 jaar geleden
  Dat ze maar spelen om in eerste klasse te blijven !
 • David Trybou

  2 jaar geleden
  Op naar volgend jaar sporting en trek je lessen uit deze malaise
 • Maarten Houben

  2 jaar geleden
  Geschiedenis van de play offs. Mooie statistiek, op 10 seizoenen al een grafiek beginnen tekenen... Geef ze maar wat tijd, elke ploeg laat nog wat vallen en op het einde van het seizoen staan ze er. Dat zou pas de grap zijn, anderlecht nog 2de worden na de playoffs. :-)
 1. Antwerp snoept derde plaats af van Anderlecht na gecontesteerde goal van Lamkel Zé
  Play
  Jupiler Pro League
  16

  Antwerp snoept derde plaats af van Anderlecht na gecontes­teer­de goal van Lamkel Zé

  Antwerp heeft z’n ‘finale’ tegen Anderlecht gewonnen. De ‘Great Old’ haalde het met 1-0, is zo zeker van de derde plek én van Europees voetbal tot Nieuwjaar. RSCA schoot zichzelf in de voet - Miazga pakte na een kwartiertje rood -, eindigt de Champions’ Play-offs als vierde en moet voorrondes spelen op de Conference League. In de andere wedstrijd pakte Racing Genk een prestigezege tegen landskampioen Club Brugge (1-2).