Robin Veldman
Volledig scherm
PREMIUM
Robin Veldman © Photo News

Opvallend: Anderlecht-coach Robin Veldman beschikt niet over juiste diploma om te coachen in 1A, aanvraag Pro License-cursus loopt wel al

AnderlechtRobin Veldman beschikt op dit moment niet over het vereiste diploma om als trainer in 1A aan de slag te gaan. De 36-jarige T1 ad interim van paars-wit heeft zijn dossier intussen wel al bij de KBVB ingediend en hoopt volgend jaar in maart aan de Pro License-cursus te kunnen beginnen. Maar wat moet Anderlecht doen om in tussentijd sancties te vermijden?

56 reacties

 • raf stevens

  3 maanden geleden
  Was indertijd ook Kompany niet in het bezit van zo'n licentie ? Officieel was ie hulptrainer! Daar werd weinig over bericht over dat wonderkind.
 • nico baelde

  3 maanden geleden
  Moest Veltman een topploeg trainen zou dit belangrijk zijn, maar hij traint ocharme de dertiende in de jpl.
 • Geert Jennes

  3 maanden geleden
  Tiens dat Mechelen met Defour in hetzelfde schuitje zit hebben ze geen van allen gelezen precies. Met Kompany overnam was dat ook het geval, toen was er oa Leye die ook gewoon ingeschreven was voor de volgende cursus. Maar ook weer typisch dat de media problemen zoekt waar er geen zijn. Volgens de reglementen is het geen probleem als de trainer voor de cursus is ingeschreven of die aan het volgen is en er iemand met het juiste diploma bij op de bank zit. En die zijn er.
 • Dominiek Van Hulle

  3 maanden geleden
  Als je niet weet dat je nieuwe trainer niet het juiste diploma heeft, dan scheelt er toch iets aan het bestuur!
 • Rudy Claes

  3 maanden geleden
  Professionalisme noemen ze dat ...
 1. Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis
  HLN Shop

  Met deze onklopbare machine haal je de beste keukenhulp in huis

  Heb je een groot hart voor koken, is de kans reëel dat je keuken al snel te klein wordt. Om je volledig te kunnen uitleven achter je potten en pannen, verwelkom je immers graag een gamma hulpmiddelen, zoals een blender, mixer, fruitpers… Wil je geen hele keukenwand opofferen aan deze machines, kan je gelukkig een heleboel functies verenigen in één toestel: de keukenrobot. HLN Shop bekijkt deze onmisbare sidekick voor (hobby)chefs van dichterbij.