Bundu, Trebel en Saief horen bij de negen spelers waar Anderlecht van af wil.
Volledig scherm
PREMIUM
Bundu, Trebel en Saief horen bij de negen spelers waar Anderlecht van af wil. © Photonews

Operatie Afslanking: amper interesse in overbodige Anderlecht-spelers die samen voor loonlast van miljoenen zorgen

AnderlechtHun gezamenlijke loonlast bedraagt minstens zes ­miljoen euro, hun sportieve meerwaarde is… bijna nul. Nu het inkomende huiswerk grotendeels af is, kan RSCA focussen op een zo mogelijk moeilijkere opdracht: de overbodigen kwijtraken. Maar hoe loopt ‘Operatie Afslanking’? Moeizaam, zo blijkt: er is amper interesse. Een uitgebreide update over de negen spelers waar Anderlecht van af wil.

38 reacties

 • marc verschaeren

  2 maanden geleden
  Geen vreemde spelers meer , geen ene ! .
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Staat daar nu één Anderlechtwaardige speler op deze waslijst aan mislukte aankopen? Trebel kost hen zelfs 3 miljoen per jaar. Waarom speelt die niet? Dat is kapitaalvernietiging en dat kan Anderlecht toch echt wel missen op dit moment.
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Veel betweters, weinig kenners is de samenvatting van de reacties. Anderlecht, Coucke en Kompany weten het hoe en waarom. Dat is voldoende. Het is hun ploeg, hun kapitaal en hun visie, al de rest is nonsens.
 • Mario De Jaegher

  2 maanden geleden
  Als een werknemer niet presteert dan kan de werkgever hem ontslaan. Enkel niet in het voetbal net zoals ze geen bijdragen betalen. Tijd om daar eens met de grove borstel door te gaan. Geldt ook voor de scheidsrechters en VAR die zich duidelijk laten omkopen.
 • Jeroen Dekop

  2 maanden geleden
  Wanneer enkel belgische spelers met maximaal 2 of 3 buitenlanders, we moeten af van die mensenhandel.