Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ook Vincent Kompany ontsnapt niet aan de wetten van het voetbal: RSCA-coach moet reageren

ANDERLECHTWat u en ik zien, dat zien ze op Anderlecht uiteraard ook: Vincent Kompany heeft in Vitesse geen goeie beurt gemaakt. Het maakt dat de druk op zijn werking toeneemt: Kompany, nooit ‘untouchable’ geweest, moet de komende weken reageren. Hij moet de rust, ook rond zijn persoon/positie, doen weerkeren door te wínnen.

51 reacties

 • Hubert De Smet

  1 jaar geleden
  Zolang Kompany trainer blijft van Anderlecht,komt het nooit meer goed met deze ploeg.Als speler was hij zeer goed,als trainer een totale mislukking !
 • michel schoep

  1 jaar geleden
  Kompant heeft zichzelf steeds belangrijker gevonden dan het geheel. Hij vond zichzelf steeds de belangrijkste speler, zelfs als hij niet meespeelde door blessures. Nu vindt hij zichzelf de belangrijkste man als trainer. Een hedendaagse leider laat zijn medewerkers schitteren en blijft zelf op de achtergrond.
 • Anja Lemmens

  1 jaar geleden
  Een groot voetballer is daarom nog geen goede trainer. Maar als je zoals company veel geld investeert in Anderlecht dan is het voor het bestuur veel moeilijker om hem te ontslaan natuurlijk. Eender welke trainer had vorig seizoen al aan de deur gezet zijn.
 • Dirk Corten

  1 jaar geleden
  Op de foto dezelfde pose als zijn standbeeld in Manchester...veel betekenend..de armen gespreid het hoofd lichtjes gebogen...net geen knieval!
 • patrick de bock

  1 jaar geleden
  Het ooit zo fiere anderlecht is vervallen tot een derderangsploegje waar niemand in Europa wakker van ligt….