Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Ook Vincent Kompany ontsnapt niet aan de wetten van het voetbal: RSCA-coach moet reageren

ANDERLECHTWat u en ik zien, dat zien ze op Anderlecht uiteraard ook: Vincent Kompany heeft in Vitesse geen goeie beurt gemaakt. Het maakt dat de druk op zijn werking toeneemt: Kompany, nooit ‘untouchable’ geweest, moet de komende weken reageren. Hij moet de rust, ook rond zijn persoon/positie, doen weerkeren door te wínnen.

51 reacties

 • Hubert De Smet

  2 maanden geleden
  Zolang Kompany trainer blijft van Anderlecht,komt het nooit meer goed met deze ploeg.Als speler was hij zeer goed,als trainer een totale mislukking !
 • michel schoep

  2 maanden geleden
  Kompant heeft zichzelf steeds belangrijker gevonden dan het geheel. Hij vond zichzelf steeds de belangrijkste speler, zelfs als hij niet meespeelde door blessures. Nu vindt hij zichzelf de belangrijkste man als trainer. Een hedendaagse leider laat zijn medewerkers schitteren en blijft zelf op de achtergrond.
 • Anja Lemmens

  2 maanden geleden
  Een groot voetballer is daarom nog geen goede trainer. Maar als je zoals company veel geld investeert in Anderlecht dan is het voor het bestuur veel moeilijker om hem te ontslaan natuurlijk. Eender welke trainer had vorig seizoen al aan de deur gezet zijn.
 • Dirk Corten

  2 maanden geleden
  Op de foto dezelfde pose als zijn standbeeld in Manchester...veel betekenend..de armen gespreid het hoofd lichtjes gebogen...net geen knieval!
 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Het ooit zo fiere anderlecht is vervallen tot een derderangsploegje waar niemand in Europa wakker van ligt….
 1. Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmelders installeert: dit zijn de regels
  HLN Shop

  Strenge straffen voor wie niet voldoende rookmel­ders instal­leert: dit zijn de regels

  Nu het buiten frisser wordt, doen we opnieuw massaal beroep op onze verwarming. De open haard gaat aan en om het extra gezellig te maken horen daar voor veel mensen eveneens kaarsen bij. Ook elektrische vuurtjes en toestellen als de droogkast draaien weldra weer op volle toeren. Je voelt het al aankomen: het risico op woningbranden stijgt. HLN Shop legt uit wat je kan/moet doen om de vlammen geen kans te geven.
 2. Still niet naar Anderlecht? Reims wil assistent-coach niet lossen
  Anderlecht

  Still niet naar Anderlecht? Reims wil assistent-coach niet lossen

  Het is lang geen zekerheid dat Will Still (28, Reims) Anderlecht zal vervoegen als assistent. Still zelf zag/ziet een overgang wel zitten, maar Reims wil hem niet lossen. Op Anderlecht valt te horen dat het een “complex dossier” is, in die mate zelfs dat het eerder lijkt af te springen dan door te gaan. Als Still niet naar Anderlecht komt, dan is het niet zo dat Anderlecht sowieso nog een extra T2 zal aantrekken. De staf kan perfect blijven functioneren in de huidige samenstelling.