Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © BELGA

Ook Dauda test positief bij Anderlecht, Kompany: “Vragen om match uit te stellen is allerlaatste optie voor mij”

AnderlechtAnderlecht blijft in de greep van het coronavirus. Ook aanvaller Mohammed Dauda legde een positieve test af. Vandaag ondergingen Vincent Kompany en zijn spelers een nieuwe test. Morgen, daags voor de match tegen Eupen, zullen de resultaten bekend zijn. Het blijft bang afwachten.

 1. Anderlecht-trainer Vincent Kompany werkt voor zijn eigen ontwikkeling samen met volleybalcoach Gert Vande Broek: “Hij is mijn klankbord”
  Play
  Anderlecht

  Anderlecht-trai­ner Vincent Kompany werkt voor zijn eigen ontwikke­ling samen met volleybal­coach Gert Vande Broek: “Hij is mijn klankbord”

  “Elke coach die zichzelf wil ontwikkelen moet niet alleen naar z’n eigen sport kijken, maar gewoon ook naar mensen die ervaring hebben”, aldus Vincent Kompany (34). In het geval van de T1 van Anderlecht is dat bijvoorbeeld succesvol volleybalcoach Gert Vande Broek, met wie RSCA gesprekken voert om hem eventueel een intensiever traject als begeleider te geven.
 2. Vincent, de man die de Gouden Klassiekers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Vincent, de man die de Gouden Klassie­kers won zonder Van Aert in de Strade en Sanremo: “Corona is de redder van mijn ploeg geweest”

  Hij is de enige wielerliefhebber die blij is dat Parijs-Roubaix niet doorgaat. Vincent van Marrewijk sprong na de Ronde naar de koppositie van de Gouden Klassiekers en mag zich nu € 7.000 rijker rekenen. De Nederlander kon de eindzege zelfs pakken zonder winnaar Wout van Aert in de Strade Bianche en Milaan-Sanremo. “Dankzij Fuglsang en de goedkope Vlasov ben ik van ver kunnen terugkomen.”