Vincent Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Kompany. © Belga

Onze watcher ziet Anderlecht dure prijs betalen voor fouten die Kompany in het mentale zoekt: “Het licht moet de héle tijd aanblijven”

AnderlechtAnderlecht heeft zó veel kwaliteit, bleek ook tegen OH Leuven, maar toch had het kunnen verliezen. Vincent Kompany zocht een uitleg bij ‘het mentale’: “De lat moet hoog wat betreft het gedeelte ‘focus’.”

40 reacties

 • Germain De Block

  3 maanden geleden
  Straks 2 jaar bezig en nog niks bijgeleert van de king.hoog tijd om een trainer aan te schaffen,de var en arbitrage hebben ze al.
 • Janos d'ghertech

  3 maanden geleden
  Eric Bex, ik denk dat jij een andere wedstrijd hebt gezien, of enkel de samenvatting. OHL heeft RSCA niet overbluft. RSCA had balbezit, meeste kansen, een goal die werd afgekeurd en een penalty niet gekregen...bovendien floot de scheids elk twijfelgeval in het voordeel van OHL.
 • Christiaan GOETHALS

  3 maanden geleden
  Vincent doet het goed, hij is nog maar een jaar en half bezig met een ploeg die nergens meer stond, als de vooruitgang zo doorgaat, gaat RSCA volgend jaar voor het kampioenschap.
 • Guy Bekaert

  3 maanden geleden
  Anderlecht heeft klasse te over , waarom duurt het zolang vooraleer zich dat op het veld eens vertaald in zeges . Ik denk dat de ploeg in elke geleiding ervaring mist !
 • Peeters Francis

  3 maanden geleden
  Komt wel goed met dat ploegje , tegen STVV kregen ze het zoveelste punt omdat hun doelman te vroeg uit zijn doel kwam.