Anderlecht in Albanië
Volledig scherm
PREMIUM
Anderlecht in Albanië © Belga

Onze watcher over terugkeer van Anderlecht in Europa: "Welcome back! Verpest het nu niet”

AnderlechtNiet zomaar een match tussendoor. Dit is de terugkeer van Anderlecht in Europa. Het prestige van de club staat op het spel. Laçi als eerste horde: dat mag niet fout lopen, vindt onze RSCA-watcher vanuit Albanië. “Het is niet tegen Laçi dat je moet tonen hoe geweldig je kunt sjotten.” 

17 reacties

 • Gilbert Vermeersch

  2 maanden geleden
  Als deze horde na een uit overwinning niet haalbaar is! Ben geen groot supporter van dit Anderlecht. Toch mn steun in Europa.
 • eric debanne

  2 maanden geleden
  Ik vrees ervoor dat ze de 2e of 3e ronde niet zullen overleven ...! Hopelijk winnen alle Belgische ploegen Zodat we punten scoren om Europees tickets
 • Pol Van Gils

  2 maanden geleden
  Ben totaal geen supporter van Anderlecht, maar hopelijk winnen ze want we hebben de punten nodig om in Europa te blijven. Europees moet je achter elke Belgische kunnen staan vind ik.
 • Eric De Baeremaeker

  2 maanden geleden
  We zullen zien !
 • MARC VAN BUGGENHOUT

  2 maanden geleden
  Hopelijk verslikt Anderlecht zich niet.
 1. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.