BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Onze huisref Tim Pots vindt voorwaardelijke straf voor Ashimeru opvallend: “Zo wordt spelbedervend gedrag in de hand gewerkt”

33 reacties

 • Albert De Cree

  3 maanden geleden
  Klacht indienen wegens ongewenste seksuele intimiteiten! Dewaest zal dan wel leren om met z'n poten van een ander zijn kont te blijven.
 • eric debanne

  3 maanden geleden
  Ja altijd hetzelfde met paars-wit helaas ... Altijd bevoordeeld in bijna ieder wedstrijd Is het niet de man in het zwart dan wel de var en extra minuten ...🙄 Niets veranderd bij het belgisch voetbal uit de Jupiler league ...
 • Peeters Wendy

  3 maanden geleden
  Björn Engels heeft ook niks gekregen, hij speelde zuiver de man. Waar is het probleem dan?
 • Marcel Caers

  3 maanden geleden
  Maar als et morgen een speler aan een trui trekt aan de zijkant van het terrein en 5 gele kaart ook geen schorsing
 • Frank Waeghe

  3 maanden geleden
  Dit spebederf kost OHL 3 punten en het geven van rood en een penalty is interessant tijdens een wedstrijd maar niet in minuut 90. De speler in kwestie lag dus een loodzwaar geschorst worden.
 1. Je (klein-)kind financieel ondersteunen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastingen betaalt
  Spaargids.be

  Je (klein-)kind financieel ondersteu­nen bij de aankoop van een woning? Zo vermijd je dat je te veel belastin­gen betaalt

  De aankoop van een woonst is vaak een harde noot om te kraken. De huizenprijzen zijn hoog en de banken stellen zich minder soepel op bij een lage eigen inbreng. Hulp van de ouders blijkt dikwijls noodzakelijk om de droom van een eigen stekje waar te maken. Maar hoe kan je als (groot-)ouder je (klein-)kind daarbij ondersteunen? En wat zijn de aandachtspunten? Spaargids.be maakt een overzicht.
 2. Refaelov bewijst ongelijk van Kompany, maar denkt collectief: “Héél belangrijke zege, voor de hele club”
  Play
  Anderlecht
  11

  Refaelov bewijst ongelijk van Kompany, maar denkt collectief: “Héél belangrij­ke zege, voor de hele club”

  Net op de avond waarin hij eindelijk nog eens zijn kans in de basis kreeg, toonde Lior Refaelov (35) zijn kwaliteiten. In een match die op slot zat, pakte de Gouden Schoen uit met die extra aanvallende klasse om het verschil te maken. Met een schicht goed voor de 0-1 vlak voor de pauze, goal waarop Anderlecht kon bouwen in het Zwarte Land. “Nu moeten we ook doorstoten in de beker (dinsdag speelt Anderlecht in Seraing voor de Cup, nvdr) en zondag tegen Zulte Waregem”, sprak de Israëli.