BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Onze huisref Tim Pots vindt voorwaardelijke straf voor Ashimeru opvallend: “Zo wordt spelbedervend gedrag in de hand gewerkt”

33 reacties

 • Albert De Cree

  7 maanden geleden
  Klacht indienen wegens ongewenste seksuele intimiteiten! Dewaest zal dan wel leren om met z'n poten van een ander zijn kont te blijven.
 • eric debanne

  7 maanden geleden
  Ja altijd hetzelfde met paars-wit helaas ... Altijd bevoordeeld in bijna ieder wedstrijd Is het niet de man in het zwart dan wel de var en extra minuten ...🙄 Niets veranderd bij het belgisch voetbal uit de Jupiler league ...
 • Peeters Wendy

  7 maanden geleden
  Björn Engels heeft ook niks gekregen, hij speelde zuiver de man. Waar is het probleem dan?
 • Marcel Caers

  7 maanden geleden
  Maar als et morgen een speler aan een trui trekt aan de zijkant van het terrein en 5 gele kaart ook geen schorsing
 • Frank Waeghe

  7 maanden geleden
  Dit spebederf kost OHL 3 punten en het geven van rood en een penalty is interessant tijdens een wedstrijd maar niet in minuut 90. De speler in kwestie lag dus een loodzwaar geschorst worden.
 1. Onze Anderlecht-watcher ziet paars-wit vol vertrouwen zitten: “De blik mag omhoog, maar de situatie is nog uiterst precair”
  PREMIUM
  Anderlecht
  30

  Onze Anderlecht-wat­cher ziet paars-wit vol vertrouwen zitten: “De blik mag omhoog, maar de situatie is nog uiterst precair”

  Deel één van het belangrijke tweeluik mag worden afgevinkt. Anderlecht klopte Antwerp verdiend en kan volgende week op Gent de poort naar de Champions’ play-offs helemaal opengooien. Onze Anderlecht-watcher Kjell Doms: “Paul Van Himst is nog scherp van geest op zijn 78ste, Anderlecht ís op dit moment — samen met AA Gent — de best voetballende ploeg van België.”