Kompany.
Volledig scherm
PREMIUM
Kompany. © Photo News

Onze chef voetbal legt uit dat RSC Anderlecht té academisch geworden is: “De club heeft een spaghetti-avond nodig”

ANDERLECHT“RSC Anderlecht heeft geen tactisch of technisch probleem, maar een ‘menselijk’ probleem.” Dat is de conclusie van onze chef voetbal over het ‘té voetbalbelerend’ paars-wit. Hij ziet hoe Kompany soms (onbedoeld) arrogant overkomt en zijn spelers de liefde voor Anderlecht niet altijd kan overbrengen. Dat besef is ook de bureaus van ‘voetballaboratorium’ Neerpede binnengedrongen. “Verbeke en Vandenhaute willen van Anderlecht weer een hechte familie maken.”

32 reacties

 • nico baelde

  1 maand geleden
  @frankie goethals: gelukkig waren er geen toeschouwers gedurende Corona, je ging de supporters wel zien zitten en zwijgen. Of misschien waren al die supporters naar Union gaan kijken hoe het wel moet?
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Waarom zou Kompany zichzelf in vraag moeten stellen? Omdat enkele niet voetbalkenners, criticasters, misnoegden en anderen elkaar opmaken met onnozele cafépraat te verkopen? Ik denk, en volkomen terecht, dat hij daar boven staat. Zijn intellectuele capaciteiten en voetbalkennis zijn een veelvoud van diegenen die hier van zichzelf denken dat ze het 'licht' gezien hebben. Hier geldt eerder 'zitten en zwijgen' of ga naar een ander kijken.
 • Danny Debbaut

  1 maand geleden
  Misschien gaat Kompany wel serieus roteren met het oog op de .. Croky Cup Veel meer rest de "record-kampioen" ni meer .. DE kans voor KVM om straks punt(en) te pakken in het Lotto park 😁
 • Frank Waeghe

  1 maand geleden
  Ik vraag me soms af of die Kompany zichzelf weleens in vraag stelt. Eerlijk, ik denk het niet en dit artikel geeft her en der aan dat de man heel vol van zichzelf is. Een goed voorbeeld is Trebel, een topspeler maar om een of andere reden niet geliefd door Kompany. Telkens die uit de b-kern gehaald wordt gaat het beter met rsca en toch blijft men hem ook weer de andere richting induwen. Als rsca wil overleven zullen ze Kompany moeten ontslaan.
 • André Christiaens

  1 maand geleden
  Hebben jullie allemaal al in de les gezeten bij Kompany? hebben jullie het allemaal zelf al meegemaakt, in welke ploeg spelen jullie dan? Internet praat kan ik ook verkopen. Ik heb een beter idee, wie mij betaald mag mee spelen, maar ik betaal niemand om niet te presteren. FCB heeft niks gekocht, maar er staan daar wel 6 speler op het plein jonger dan 22 jaar, maar er lopen wel lijders omheen, en dat ontbreek bij de mauve. Of ze nu van P. st germain er 5 in hun kot krijgen is geen probleem.