belga
Volledig scherm
PREMIUM
© belga

Onze chef voetbal denkt dat nieuwe masterplan van Anderlecht kan slagen: “Het was dit of Kompany was weg”

RSC AnderlechtWouter Vandenhaute for president. Marc Coucke ceremoniemeester. Vincent Kompany na voltijds speler en halvelings trainer nu ook kwartje investeerder.

26 reacties

 • willy vermeiren

  1 jaar geleden
  Sorry club altijd aan de top er is een jaar geweest dat ze moesten strijden om in eerste klasse te blijven .
 • Sven Stolk

  1 jaar geleden
  En wat hij vertrok. Overname met al hun nieuwe mensen bracht de club bij de afgrond. Een club die decenia top was. Nu niet te herkennen. Vindt dar erg voor alle mensen met supporters van deze club. 2021 met deze situatie gaat dat niet verbeteren Ben geen supporter maar club stond altijd mee aan top en nu. Anderlecht is niet meer van destijds. Dat vindt ik jammer in onze competitie. Dit gaat dan over zakelijk dat clubs kan vernietigen. VB zijn al geweest. Hoop het er terug anders wordt.
 • Frankie Albert Goethals

  1 jaar geleden
  Ronny uw bijdrage is de enige op niveau. Een correcte analyse en met de juiste accenten. Voetbal is emotie en helaas in een stadion haalt emotie het altijd van verstand.
 • Raoul Rouma

  1 jaar geleden
  Had hem laten gaan! Met die kerel gaan ze nog veel last ondervinden. Betweter en wil steeds de grote baas spelen. De matchen zonder hem hebben ze bijna allemaal gewonnen, spelen durven in eigen spel niet spelen! Kompany heeft als speler geen toekomst meer en als trainer al veel minder dus...Enkel voor zijn centen zeker.
 • Willy Scholaart

  1 jaar geleden
  Ze hebben er één gevonden die enkele miljoenen in het zinkende schip gaat pompen, het zal zeker Vandenhoute niet zijn en Coucke ook niet want anders had hij het wel al gedaan, en Company is geen zakeman dat heeft hij in het verleden al bewezen.
 1. Patrick Lefevere ziet Evenepoel geen zilver pakken, maar Anderlecht zeven keer scoren
  RSC Anderlecht
  5

  Patrick Lefevere ziet Evenepoel geen zilver pakken, maar Anderlecht zeven keer scoren

  Opvallende aanwezige in het Lotto Park: Patrick Lefevere. Terwijl zijn poulain Remco Evenepoel in Trento naar zilver op het EK wielrennen reed, keek de manager van Deceuninck-Quick.Step aan de zijde van Marc Coucke toe hoe Anderlecht een doelpuntenfestijn hield tegen KV Mechelen. Lefevere zetelt bij paars-wit vorig jaar in de Raad van Bestuur. Dat doet hij sinds april vorig jaar, toen hij samen met huidig voorzitter Wouter Vandenhaute en Brussels burgemeester Philippe Close toetrad tot de club.