Anderlecht-watcher Kjell Doms analyseert de prestatie van Anderlecht dit weekend.
Volledig scherm
PREMIUM
Anderlecht-watcher Kjell Doms analyseert de prestatie van Anderlecht dit weekend. © Photo News

Onze Anderlecht-watcher ziet paars-wit vol vertrouwen zitten: “De blik mag omhoog, maar de situatie is nog uiterst precair”

AnderlechtDeel één van het belangrijke tweeluik mag worden afgevinkt. Anderlecht klopte Antwerp verdiend en kan volgende week op Gent de poort naar de Champions’ play-offs helemaal opengooien. Onze Anderlecht-watcher Kjell Doms: “Paul Van Himst is nog scherp van geest op zijn 78ste, Anderlecht ís op dit moment — samen met AA Gent — de best voetballende ploeg van België.”

30 reacties

 • john dewit

  4 maanden geleden
  Een ploeg die bijna 60 miljoen heeft uitgegeven die terecht achter staat op Union,die voetballes heeft gekregen van Gent ! Zouden die niet beter de focus leggen op hun eigen clubje! En laat Gent en rsca het onder elkaar uitvechten. Tis te hopen voor Brugge dat het Gent niet is want dat zijn gegarandeerd 6 punten minder in playoffs!
 • Albert de Lovendeghem

  4 maanden geleden
  Deze competitie zal gewoon spannend blijven tot de laatste speeldag voor zowel PO1 als PO2. Voetbal is emotie en droefenis, de confrontatie tussen Gent en Anderlecht is niet beslissend, wel bepalend. De sleutel heeft Cercle in handen. Maar indien Anderlecht en Gent PO1 halen wordt Brugge nooit kampioen. Méér nog de kans dat 1 van beide de dubbel nog pakt is dan reëel.
 • Leo Van Rillaer

  4 maanden geleden
  Als eens gedacht dat met de mogelijke uitslagen van komend weekeinde de wereld er weer helemaal anders kan uitzien, zowel voor Gent, Antwerp als Anderlecht?
 • Guy Chaves Daguilar

  4 maanden geleden
  Eric Bex: sommigen beweren dat RSCA al kampioen is.. Hoeveel zijn dat er zo dan? Zijn het er pakweg meer of minder dan het aantal dat Club Brugge zag overwinteren?
 • Eric Bex

  4 maanden geleden
  Proficiat RSCA. Blijkbaar zijn jullie al kampioen. 👌👍 We gaan nog lachen als jullie al PO1 halen. Het voetbal is leuk en attractief en dat meen ik maar sommigen doen al alsof men kampioen is. Als Gent volgende week top is, vergeet het dan maar.