BELGA
Volledig scherm
PREMIUM
© BELGA

Onze Anderlecht-watcher ziet hoe RSCA de prijs van de instabiliteit betaalde tegen Union: “Maar dan nog...”

AnderlechtAnderlecht was niet top. Dat is volgens onze watcher enigszins te verklaren, gezien het gans nieuwe gelaat, maar “het is geen excuus”, vond ook Vincent Kompany - daarvoor was het laatste halfuur te slecht. Kompany heeft veel werk.

72 reacties

 • pierre de smet

  1 jaar geleden
  Als ik momenteel het voetbalspel zie van Anderlecht , zie ik de speelwijze van Martinez . Eén vooruit , twee opzij en 3 achteruit . Martinez is een mooiprater en Vincent kan het niet . Jammer echt jammer .
 • nico baelde

  1 jaar geleden
  Voor 1 keer ga ik akkoord met Albert de Lovendegem. Wat voor Anderlecht geldig is is ook zo voor club. Bovendien zijn alle ploegen extra gemotiveerd als ze tegen club en Anderlecht spelen, meer nog tegen club momenteel maar Anderlecht blijft, ondanks de laatste 5 jaar, toch een grote naam in Belgische competitie waardoor veel ploegen zich extra inzetten. 1 zwaluw maakt de lente niet, maar omgekeerd is dit ook het geval. Alleen, men moet leren uit wat er verkeerd ging en daar iets aan doen.
 • Roger Forier

  1 jaar geleden
  Vincent....als je nu eens zou vragen aan je spelers om dat balletje niet telkens ACHTERUIT te spelen. Tien passen nodig om even over de middellijn te raken, dat is toch niet normaal. En die elfde..... gaat dan terug naar achteren. Het doel van de tegenstrever ligt aan de andere kant.
 • Johan hendrickx

  1 jaar geleden
  Al sinds hij coach is, speelt hij altijd dezelfde plaat af.
 • Luke Vincke

  1 jaar geleden
  Ze kunnen Kompany niet ontslaan beste lezers, omdat ie met teveel kapitaal in de club zit.