Onze Anderlecht-watcher over de wanprestatie van Anderlecht tegen KV Kortrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze Anderlecht-watcher over de wanprestatie van Anderlecht tegen KV Kortrijk. © Photo News

Onze Anderlecht-watcher ziet hoe paars-wit collectief tekortschiet: “Vreemde keuzes, slechte uitvoering”

AnderlechtAls Anderlecht niet oplet, krijgt Glen De Boeck nog gelijk. Tegen KV Kortrijk was paars-wit verschrikkelijk zwak. Alwéér nul schoten tussen de palen. Hier zijn geen excuses voor, vindt onze Anderlecht-watcher. “Dit valt niet goed te praten.”

21 reacties

 • Marc Van Leeuwen

  6 dagen geleden
  Wat ik me kan herinneren van Anderlecht is, dat het een grote ploeg was op Europees vlak,net als veel Belgische ploegen. Het waren andere en betere tijden. Ze hadden bv. een Rensenbrinck, Haan, Vercauteren, Vandereycken (ex FCB), De Gryse (ex-FCB), Broos. En nu? Niets zeggende namen, die iedere 6 maanden anders zullen zijn, namen die we niet eens kunnen uitspreken, gezichten die we niet herkennen. Een club is een verdienmodel geworden om spelers te (ver)kopen En daar gaan we niet voor juichen.
 • Alex Minnen

  7 dagen geleden
  Ik hoor al jaren dat Anderlecht zo veel goede jonkies heeft. Maar waar zijn die van drie of vier jaar geleden. Juist weg. Net als die van nu binnen een jaar of 2 weg zullen zijn. Elke andere trainer had al lang mogen opstappen.
 • Marc Peeters

  7 dagen geleden
  Nochtans, als je sommige jongens mag geloven spelen ze het beste voetbal van België ...op training. Ook vorig jaar was Saelemaeckers er rotsvast van overtuigd dat ze kampioen gingen spelen. Hel lijkt eerder op een echo van de obligatoire peptalk die Vincent Kompany elke match afsteekt. Maar spelen als Pep is voorlopig nog niet in zicht. Nog lange niet!
 • Eddy DeGoei

  7 dagen geleden
  En toch hebben we dit jaar al enkele goede matchen van Anderlecht gezien. Het is beter dan de voorbije twee seizoenen. Met VanCrombrugge was playoff 1 wellicht een feit. Er is nog hoop maar je hebt een paar echte sterkhouders nodig met wat ervaring en die zijn er nog niet. Trebel zou zo iemand moeten zijn maar brengt ook te weinig. Er is nog hoop maar gezien de precaire financiële situatie vrees ik dat het nog jaren zal duren ofwel nooit meer echt goedkomt. Als je telkens je beste moet verkopen.
 • Luc Lemahieu

  7 dagen geleden
  Waarom een ploeg die het niet onaardig in de vorige wedstrijden deed zo overhoop gooien ??? Hoe kan je dan automatismen in je ploeg brengen ... telkens ze het goed beginnen doen worden ze doorheen geschut. Vincent ... een goei raad : Aan een ploeg moet je bouwen en ja af en toe zit er een mindere wedstrijd in , maar om daarvoor de boel overhoop te gooien ... BAD MOVE !!!
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus