Onze Anderlecht-watcher over Anderlecht en Refaelov.
Volledig scherm
PREMIUM
Onze Anderlecht-watcher over Anderlecht en Refaelov. © Photonews/HLN

Onze Anderlecht-watcher zag hoe Refaelov een 9/10 waard was: “Het blijft ons een raadsel waarom hij niet gewoon een vaste basispion is"

Conference LeagueJob done. Anderlecht kan al de laatste voorronde plannen. Laçi bleek slechts een hapje, zeker voor Lior Refaelov, zo zag onze Anderlecht-watcher Pieter-Jan Calcoen. “Op Refaelov kun je rekenen. Hij was een 9/10 waard.”

11 reacties

 • Jean Eeckelaers

  1 maand geleden
  Als je een trainer hebt die niks van voetbal kent dat, dan krijg je zo 'n situatie, verder moet je niet zoeken
 • wim collaert

  1 maand geleden
  Hij staat in de ploeg als het nodig is, en je ziet dat Kompany gelijk heeft want als hij erin staat is het een meerwaarde.
 • Albert de Lovendeghem

  1 maand geleden
  Je vraagt je af hoever een Anderlecht watcher als Calcoen van de ploeg staat met zo'n simplistische vraag. Méér voetbalkennis of watcher worden van uw eigen favoriet, was aangewezen.
 • Anthony Peeters

  1 maand geleden
  Vaste basispion na 3 matchen? Toch moeilijk te zeggen! Het was ook tegen Janneke en Mieke he zoveel ruimte krijgen ze tegen geen enkele ploeg in België! Wat mij wel opgevallen is dat ze geen enkele speler hebben die echt een man voorbij kan dribbelen! Passen dat gaat goed tussen Rafa en yari
 • luc schegers

  1 maand geleden
  Ook in Brugge en bij Antwerp werd hij niet altijd opgesteld… wat niets afdoet aan mijn mening over Kompany als coach: pretentie genoeg, dat dan weer wel