Volledig scherm
PREMIUM
© Belga

Onze Anderlecht-watcher legt uit hoe diep de financiële put van de club is en waarom Doku nog navolging zal krijgen

AnderlechtWanbeleid, vinden bepaalde supporters en analisten. Terwijl de miljoenen van Jérémy Doku (18) net noodzakelijk zijn voor de leefbaarheid van Anderlecht op korte termijn. Wurgcontracten, nog steeds geen kapitaalsverhoging,... De erfenis uit het verleden weegt zwaar. Achtergrond bij de recordtransfer, waarmee de put trouwens nog niet is gedicht.

22 reacties

 • Rudy Claes

  3 maanden geleden
  Nog een jaartje of 3 en de ploegen van Brussel zijn Union en RWDM ....en RSCA daar net achter.
 • Pieter Vermeersch

  3 maanden geleden
  Anderlecht is officieel geen voetbalclub meer maar een voetbalschool. Een voetbalclub heeft als doel zijn supporters overwinningen en prijzen te schenken. Een voetbalschool of trainingscenter heeft als doel spelers op te leiden en voor zoveel mogelijk geld te verkopen. Ik vraag me af hoe lang het gaat duren voor men dat de supps van Anderlecht dit door hebben. Zij spelen nooit meer kampioen...
 • Jos Denis

  3 maanden geleden
  Dan kan je niet meer spreken van een project maar eerder van een reddingsplan.
 • Kristof Van ossel

  3 maanden geleden
  @Jenny en Natacha,Kompany heeft gelijk Devroe en Van Holsbeeck daar is alles mee begonnen,Stanciu 10 milj en Sanneh 8 milj,allemaal miskopen en veel te veel betaald,nu van al deze miskopen blijft nog enkel Milic en Sanneh over, de rest?is weg verpatst door de nieuwe manager Verbeke,waarvoor job well done.plus Roofe+Doku+Alexis hierdoor zijn de schulden al bijna gehalveerd op 6 maanden!!Natacha,beter de sportbars wegdoen wegens verlies latend dan uw geld opdoen in Upplace!!
 • Pierre Di Nanno

  3 maanden geleden
  Hij (Vince the Prince) staat op de eerste plaats als miskoop met een astronomische loon. En daarbovenop nog een loon als “trainer” terwijl hij amper speelde en zijn loon kreeg.
 1. Vercauteren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"
  Play
  Antwerp

  Vercaute­ren over Lamkel Zé: "Hij moet zijn kans grijpen"

 2. Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!
  Play

  Hier is hij: de aftermovie van de Gouden Schoen 2020!