Arnesen, Vanhaezebrouck, Devroe, Van Holsbeeck
Volledig scherm
Arnesen, Vanhaezebrouck, Devroe, Van Holsbeeck © PN, Belga

Ontslagpremies kosten Anderlecht bom geld

AnderlechtArmer wordt-ie er niet van. Frank Arnesen (63) krijgt na zijn ­ontslag als technisch directeur bij Anderlecht 600.000 euro van de club.

107 reacties

 • joachim albert

  2 jaar geleden
  Wat hen nog meer kost, zijn die dikke contracten van spelers die niet presteren, Trebel, Nasi, Diddelon,... Beter goede jeugd kopen en op middellange termijn zijt ge beter af
 • louis meuleman

  2 jaar geleden
  Meuleman Louis Dit is te gek voor woorden jaarlijks subsidies krijgen fiscale en sociale gunstmaatregelen en dan miljoenen uitgeven aan opstap premie's aan overbetaalde onbekwame spelers en technische staf , de gewone werkmensen die zich blauw betalen zouden beter stoppen met nog naar het voetbal te gaan wand ze worden uitgelachen
 • Neel Beke

  2 jaar geleden
  Dat dat jonge toptalent voor Barcelona koos ipv Rsca lijkt me niet schuld van Arnesen, is gewoon het gezonde verstand van die jongen zelf ;-)
 • Gerry Cle

  2 jaar geleden
  Coucke heeft er een potje van gemaakt. Eerst gooit hij iedereen die bij Anderlecht een functie had + de helft van de spelers buiten en vervangt ze door een contingent uit Oostende. Dan gooit hij die ook buiten plus nog een deel van de oudere garde die hij eerder vergeten was. Hij haalt oude Anderlecht coryfeeën binnen en een contingent uit Man. City. Het mag niet verbazen dat alles niet direct op wieltjes loopt.
 • Patrick Braekeveldt

  2 jaar geleden
  Wordt tijd dat de fiscale gunstmaatregelen in de voetbalwereld geschrapt worden !