Kompany zag geel na zijn woede om de strafschop die Anderlecht tegenkreeg in de slotminuten.
Volledig scherm
Kompany zag geel na zijn woede om de strafschop die Anderlecht tegenkreeg in de slotminuten. © PN

Ontgoochelde Kompany illustreert naïviteit met anekdote over verjaardagscake: “Als ik niet oplet, neemt er eentje daar meteen hap uit”

RSC AnderlechtAnderlecht stapte vol frustraties op de bus. Spelers en coach vonden de strafschop ‘à chaud’ onterecht en er was nog maar eens puntenverlies na minuut tachtig.

18 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  2 maanden geleden
  Er zijn er veel die dit niet begrijpen, RSCA zal met enkele jaren op enkele uitzonderingen na uit zijn eigen jeugd bestaan. Nu zijn de aanwezige jongeren aan zichzelf verplicht daar deel van uit te maken of niet. Een vierde plaats zou al zeer goed zijn. Kompanie doet daar goed werk, ik zie Brugge dat niet te doen met hun tweede klassers.
 • Yves Gysel

  2 maanden geleden
  Kompany heeft duidelijk de kaart van de jongeren getrokken. Logisch dat er dan regelmatig eens iets fout gaat. Ajax doet dit al vele jaren en met af en toe zelf Europees succes.
 • Luc Ostyn

  2 maanden geleden
  toen de vorige competitie stopte omwille van corona, was anderlecht goed bezig met als dragende krachten Vlap en Zulj. Nu zijn ze niet meer nodig. amusu weet de goal niet staan, kan geen juiste voorzet geven, ziet de vince da nie?
 • Frederik Janssens

  2 maanden geleden
  Sardella blijft maar fouten maken en Kompany blijft hem maar opstellen. Kompany neem aub je verantwoordelijkheid en neem ontslag! Neem Deschacht terug van Zulte Waregem dan heb je opeens een pak ervaring erbij. ;)
 • Frederik Janssens

  2 maanden geleden
  Idd Jozef dat zeg ik al de hele tijd. De spelers zijn veel te jong en hebben geen ervaring genoeg vandaar dat ze altijd een goal binnen krijgen id laatste minuten. Zelfs zonder goal binnen was het nog gelijk spel en wint Anderlecht niet tg OHL waartg ze altijd moeten winnen, dus waar heeft Kompany het over. Kompany heeft Anderlecht kapotgemaakt door te veel jeugd in te zetten. Een ervaren en goeie speler als Vlap laat hij op de bank, ervaren speler Zulj wordt verkocht. Kompany stap op aub!
 1. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart
 2. Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"

  Mignolet: "Ik raak de bal met de hand, ja. Maar de goal van Standard komt er ook na buitenspel"