Kompany zag geel na zijn woede om de strafschop die Anderlecht tegenkreeg in de slotminuten.
Volledig scherm
Kompany zag geel na zijn woede om de strafschop die Anderlecht tegenkreeg in de slotminuten. © PN

Ontgoochelde Kompany illustreert naïviteit met anekdote over verjaardagscake: “Als ik niet oplet, neemt er eentje daar meteen hap uit”

RSC AnderlechtAnderlecht stapte vol frustraties op de bus. Spelers en coach vonden de strafschop ‘à chaud’ onterecht en er was nog maar eens puntenverlies na minuut tachtig.

18 reacties

 • Christiaan GOETHALS

  1 maand geleden
  Er zijn er veel die dit niet begrijpen, RSCA zal met enkele jaren op enkele uitzonderingen na uit zijn eigen jeugd bestaan. Nu zijn de aanwezige jongeren aan zichzelf verplicht daar deel van uit te maken of niet. Een vierde plaats zou al zeer goed zijn. Kompanie doet daar goed werk, ik zie Brugge dat niet te doen met hun tweede klassers.
 • Yves Gysel

  1 maand geleden
  Kompany heeft duidelijk de kaart van de jongeren getrokken. Logisch dat er dan regelmatig eens iets fout gaat. Ajax doet dit al vele jaren en met af en toe zelf Europees succes.
 • Luc Ostyn

  1 maand geleden
  toen de vorige competitie stopte omwille van corona, was anderlecht goed bezig met als dragende krachten Vlap en Zulj. Nu zijn ze niet meer nodig. amusu weet de goal niet staan, kan geen juiste voorzet geven, ziet de vince da nie?
 • Frederik Janssens

  1 maand geleden
  Sardella blijft maar fouten maken en Kompany blijft hem maar opstellen. Kompany neem aub je verantwoordelijkheid en neem ontslag! Neem Deschacht terug van Zulte Waregem dan heb je opeens een pak ervaring erbij. ;)
 • Frederik Janssens

  1 maand geleden
  Idd Jozef dat zeg ik al de hele tijd. De spelers zijn veel te jong en hebben geen ervaring genoeg vandaar dat ze altijd een goal binnen krijgen id laatste minuten. Zelfs zonder goal binnen was het nog gelijk spel en wint Anderlecht niet tg OHL waartg ze altijd moeten winnen, dus waar heeft Kompany het over. Kompany heeft Anderlecht kapotgemaakt door te veel jeugd in te zetten. Een ervaren en goeie speler als Vlap laat hij op de bank, ervaren speler Zulj wordt verkocht. Kompany stap op aub!
 1. Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan
  Sparen

  Ineens is de mobilhome weer populair: zo financiert u de aankoop ervan

  Viroloog Marc Van Ranst prijst de mobilhome aan als het geknipte reisvervoer in coronatijden. Kneuterigheid ten top of juist très cool? De Belg lijkt toch vooral de laatste mening toegedaan. De camper kon de afgelopen jaren al op een groeiende interesse rekenen, maar lijkt vandaag nog populairder dan ooit tevoren. Goedkoop zijn ze dan weer niet, maar gelukkig kan u naar de bank voor een lening. Spaargids.be zocht uit waar u rekening mee moet houden.
 1. Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstander ligt Real eruit"
  Play

  Degryse en Mulder scherp: "Tegen een sterkere tegenstan­der ligt Real eruit"

 2. "Voorbereiding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"
  Play

  "Voorberei­ding Club op terugmatch tegen Kiev volledig verstoord"