Photo News
Volledig scherm
© Photo News

Ondanks 21 op 42: Kompany staat voorlopig niet ter discussie

AnderlechtAnderlecht likt zijn wonden na de nieuwe opdoffer in de competitie. Hoewel de balans veel te mager is en er wat wrevel in de kleedkamer is, moet Vincent Kompany voorlopig niet voor zijn job vrezen.

71 reacties

 • gaston bergmans

  2 maanden geleden
  etienne de bondt , die engelsen zijn misschien wel gek maar zo zot zijn ze nu ook weer niet
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  @patrick Moers, mogen we aub zelf beslissen wat we met ons geld doen? 😁😁Betaal jij maar belastingen, in de plaats van je blunder keeper die je eigelijk uitlacht in je gezicht op die manier
 • maria vaeyens

  2 maanden geleden
  Zonder Kompany hebben jullie ook 11 jaar gewacht Alfons Moons. Of ben je dat vergeten?
 • David Van Petegem

  2 maanden geleden
  Als men zegt dat dat er aan u als trainer niet getwijfeld wordt, staat u soep op Vincent.Kan het nog altijd proberen in de politiek, zoals de papa. Die is ook burgemeester zonder stemmen.
 • Frans Huygen

  2 maanden geleden
  Het is niet omdat men een gewaardeerde speler was dat men een goede trainer word !!!
 1. Conflict, geheimen en onverwerkte trauma’s: vijf disfunctionele families uit streamingland
  Streamz

  Conflict, geheimen en onverwerk­te trauma’s: vijf disfunctio­ne­le families uit streaming­land

  Tijdens de feestdagen oprecht genoten van alle familiebijeenkomsten? Dan hebt u het gelukkig meer getroffen dan de gezinnen die deze week aan bod komen in onze Kijkgids. Naar aanleiding van de terugkeer naar de heerlijk hypocriete wereld van televangelisten in ‘The Righteous Gemstones’ (Streamz) gingen wij immers op zoek naar de meest disfunctionele tv-families. Met de door demonen gekwelde Rayburns (‘Bloodline’, Netflix), de herenigde Bennetts (‘The Ranch’, Netflix), de rotverwende Bluths (‘Arrested Development’, Hulu) en de met ijzeren hand regerende Al-Fayeeds (‘Tyrant’, Disney+) komt u alvast geen drama tekort.