Taylor Harwood-Bellis scoorde één keer voor de hoofdmacht van City.
Volledig scherm
Taylor Harwood-Bellis scoorde één keer voor de hoofdmacht van City. © Twitter

Officieel: Anderlecht huurt 19-jarige verdediger van Manchester City

AnderlechtAnderlecht heeft een nieuwe verdediger beet. Paars-wit huurt Taylor Harwood-Bellis (19), een Engelse jeugdinternational, van Manchester City voor één seizoen.

26 reacties

 • Philippe De Naeyer

  1 jaar geleden
  Satelietclub, opleidingsclub, mij allemaal goed. Ajax en Porto zijn dat zowat voor alle topclubs in Europa en bewijzen dat je zo ook succesvol kan zijn. Misschien ook wat overdreven om dit reeds te stellen, na het huren van 2 spelers van Man City op 2 jaar tijd. En we kunnen ook niet zeggen dat ze geen baat hebben gehad bij het huren van Nmecha, zonder hem was er dit jaar weer geen Europees voetbal.
 • Albert de Lovendeghem

  1 jaar geleden
  Anderlecht investeert conform zijn businessplan in talentvolle jonge spelers. Dat die nu nog géén bekende naam hebben is logisch. Wees gerust, dat komt nog (zie Nmecha).
 • john dewit

  1 jaar geleden
  David lievens maar dan wel een dat top is in Europa dat kunnen jullie niet zeggen ……
 • Guido De Wolf

  1 jaar geleden
  Oudere spelers aantrekken en jongere spelers huren met als gevolg, in de toekomst geen enkel inkomen meer van transfers.
 • David Lievens

  1 jaar geleden
  Ze zijn een opleidingscentrum voor City geworden...
 1. INTERVIEW. “Ik had een persoonlijk akkoord met Anderlecht”: Joshua Zirkzee over waarom hij tóch niet terugkeerde naar paars-wit
  PREMIUM
  Voetbal
  12

  INTERVIEW. “Ik had een persoon­lijk akkoord met Anderlecht”: Joshua Zirkzee over waarom hij tóch niet terugkeer­de naar paars-wit

  Zelfs een persoonlijk akkoord volstond niet. Joshua Zirkzee (21) verkoos ‘la dolce vita’ in Bologna boven een grootse terugkeer naar het Park. Vanuit Zeist doet Zirkzee het relaas van zijn woelige transferzomer. “Ik heb de knoop zélf doorgehakt. Als ik Bayern had gezegd dat ik naar Anderlecht wilde, was die deal óók rondgekomen.”
 2. Julien Duranville trok vorige week ei zo na naar Dortmund
  Play
  Anderlecht
  15

  Julien Duranville trok vorige week ei zo na naar Dortmund

  Hij was de reddende paarse engel tegen OHL vorig weekend en ook donderdag in de Conference League opnieuw beslissend tegen Silkeborg: de 16-jarige Julien Duranville is de lichtflits die de Brusselse duisternis van de voorbije weken doorbrak. Een jongen van goud in alle mogelijke betekenissen. Maar zullen ze die nieuwe groeibriljant in Brussel tegen zijn eigen dadendrang en tegen het ongeduld van zijn entourage kunnen beschermen?