Taylor Harwood-Bellis scoorde één keer voor de hoofdmacht van City.
Volledig scherm
Taylor Harwood-Bellis scoorde één keer voor de hoofdmacht van City. © Twitter

Officieel: Anderlecht huurt 19-jarige verdediger van Manchester City

AnderlechtAnderlecht heeft een nieuwe verdediger beet. Paars-wit huurt Taylor Harwood-Bellis (19), een Engelse jeugdinternational, van Manchester City voor één seizoen.

26 reacties

 • Philippe De Naeyer

  3 maanden geleden
  Satelietclub, opleidingsclub, mij allemaal goed. Ajax en Porto zijn dat zowat voor alle topclubs in Europa en bewijzen dat je zo ook succesvol kan zijn. Misschien ook wat overdreven om dit reeds te stellen, na het huren van 2 spelers van Man City op 2 jaar tijd. En we kunnen ook niet zeggen dat ze geen baat hebben gehad bij het huren van Nmecha, zonder hem was er dit jaar weer geen Europees voetbal.
 • Albert de Lovendeghem

  3 maanden geleden
  Anderlecht investeert conform zijn businessplan in talentvolle jonge spelers. Dat die nu nog géén bekende naam hebben is logisch. Wees gerust, dat komt nog (zie Nmecha).
 • john dewit

  3 maanden geleden
  David lievens maar dan wel een dat top is in Europa dat kunnen jullie niet zeggen ……
 • Guido De Wolf

  3 maanden geleden
  Oudere spelers aantrekken en jongere spelers huren met als gevolg, in de toekomst geen enkel inkomen meer van transfers.
 • David Lievens

  3 maanden geleden
  Ze zijn een opleidingscentrum voor City geworden...
 1. Analist Jan Mulder en ex-profvoetballer Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”
  Gouden 11
  1

  Analist Jan Mulder en ex-profvoet­bal­ler Jelle Van Damme stellen Gouden 11-ploeg samen: “Jammer dat ik maar twee spelers van Club Brugge mag kiezen”

  Ook Jan Mulder en Jelle Van Damme, ex-profvoetballers bij Ajax en Anderlecht, stellen een Gouden 11-ploeg samen. De Nederlandse analist koos onder meer voor Nicolas Raskin en Hugo Siquet. Twee jonge veulens die het mooie weer maken bij Standard. “Ik zie Raskin echt graag spelen.” Jelle Van Damme kiest Ruud Vormer als kapitein. “Hij is een een echte strijder.” Stel net als Mulder en Van Damme voor morgenavond jouw ploeg samen en maak kans op 10.000 euro.
 2. Kapitaalsverhoging van Anderlecht (nog) niet goedgekeurd
  Anderlecht
  13

  Kapitaals­ver­ho­ging van Anderlecht (nog) niet goedge­keurd

  Paniek is er allerminst. Op Anderlecht heeft er nog steeds geen Algemene Vergadering plaatsgevonden waarop de geplande kapitaalsverhoging bekrachtigd moet worden. In principe zou dat eind juni gebeuren, maar toen was er finaal geen AV. Sindsdien is die er ook niet gekomen, waardoor de de kapitaalsverhoging voorlopig geen feit is. Er is voorlopig ook geen nieuwe datum gepland, maar dat zorgt dus niet voor onrust bij de betrokken partijen. Op korte termijn zijn er immers geen consequenties - de werking komt niet in gevaar - én er is geen enkele reden om aan te nemen dat de aandeelhouders de eerder gemaakte afspraken niet zullen nakomen. Het lijkt bijgevolg een kwestie van tijd voor de kogel door de kerk is. Eind april gingen zij akkoord met 25 miljoen euro aan vers geld en de omzetting van 37 miljoen schulden in kapitaal door eigenaar Marc Coucke.