Voorzitter Wouter Vandenhaute en eigenaar Marc Coucke.
Volledig scherm
Voorzitter Wouter Vandenhaute en eigenaar Marc Coucke. © Photo News

Nog geen witte rook: “Paar weken geduld nodig” voor kapitaalsverhoging Anderlecht

Anderlecht“In september komt de kapitaalsverhoging er”, beloofde RSCA-aandeelhouder Etienne Davignon in augustus. Dat bleek te optimistisch: “Het zal nog even duren, maar het komt goed.”

8 reacties

 • Norman Kamosi

  1 jaar geleden
  Ik was jarenlang een hevige Anderlecht supporter,ik ging regelmatig naar hun wedstrijden kijken,maar nu doe ik dat niet meer,ik volg dat op afstand nu,wat er nu met Anderlecht gebeurd is hun eigen schuld,vroeger waren zij een grote club nu niet meer,en als ze fouten maken dan moeten zij gestraft worden,ik hou veel liever van buitenlands voetbal(ik ben een fan van FC Barcelona,AC Milan,AS Monaco,Manchester City,Borussia Dortmund,en Ajax).
 • Frankie A S Goethals

  1 jaar geleden
  Beste Rik Cappelle, uw afgunst voor Anderlecht druipt er nog steeds vanaf. Anderlecht kreeg zijn licentie omdat ze aan alles 100% voldoen. Dat u iets niet begrijpt, is begrijpelijk. Maar geloof me, dit ligt niet aan de KBVB of de licentiecommissie maar gewoon aan u.
 • André Vermaelen

  1 jaar geleden
  Het wordt ondertussen wel heel duidelijk dat Anderlecht maar een randgemeente ploeg is die zich met grootspraak en gesjoemel tracht te meten met steden als Brugge, Gent, Antwerpen of Luik.
 • john dewit

  1 jaar geleden
  @Rik blij je te horen er zijn nog zekerheden wat betreft jou commentaar als het over Anderlecht gaat ! Toch succes vanavond met jou Club !
 • Rik Cappelle

  1 jaar geleden
  Dus als ge belooft dat ge uw schulden gaat aanzuiveren krijg je uw licentie in het geval van de mauvekes. Hoe je het gaat doen en daarvoor bewijzen op tafel legt is helemaal niet van doen in hun geval. Zo kennen we de paarse KBVB hé. In 50 jaar nog niks veranderd. Leg dat maar eens uit aan Lommel.