Lukas Nmecha.
Volledig scherm
Lukas Nmecha. © Photo News

Nmecha geeft beeld van hoe het er dezer dagen aan toegaat op Neerpede: “Videosessies in openlucht en opgedeeld in groepen”

Anderlecht‘t Is wachten op de resultaten van de meest recente testronde bij Anderlecht. Maar in de tussentijd doet RSCA steeds meer om de kans op verdere verspreiding van het coronavirus tot een minumum te beperken. “Zelfs tijdens drankpauzes houden we afstand”, zegt Lukas Nmecha (21). 

  1. “Ten aanval! Met een polis tegen blikschade”: onze chef voetbal schetst waar Anderlecht staat, één week voor topper tegen Club
    PREMIUM
    Anderlecht

    “Ten aanval! Met een polis tegen blikschade”: onze chef voetbal schetst waar Anderlecht staat, één week voor topper tegen Club

    “Anderlecht kan dit seizoen zeker kampioen worden.” Getekend Frank Vercauteren. Tongue-in-cheek, waarschijnlijk, hij was als hoofdcoach van ­Anderlecht net uit zijn dienst ­ontheven, toen-ie deze quote de wereld in stuurde. Sindsdien haalde paars-wit onder Vincent Kompany 8 op 12, met een doelsaldo van 9-5. Enkel leider Charleroi (12 op 12) en Club Brugge (9 op 12) deden in die ­periode beter. Waar stáát RSC ­Anderlecht, één week voor de topper in Jan Breydel? Op zoek naar antwoorden – een verhaal met insiders. Ex-speler en DPG-analist Gilles De Bilde stelt alvast: “De patiënt is aan het genezen.”