Hendrick Van Crombrugge
Volledig scherm
Hendrick Van Crombrugge © BELGA

Nieuw Anderlecht-bestuur zeer tevreden over Van Crombrugge, maar Rode Duivel krijgt géén opslag

AnderlechtDuidelijke communicatie. In een onderhoud met de directie heeft Hendrik Van Crombrugge (27) te horen gekregen dat opslag niet aan de orde is. Het toont andermaal aan dat Anderlecht onder de nieuwe bazen anders werkt.

25 reacties

 • de Zeverghem Albert

  3 jaar geleden
  @ Gaston Foubert, als je keeper bent bij Club is het moeilijker je te onderscheiden dan bij RSCA, bij Club moet je slechts enkele reddingen doen per match wat hij met verve deed. Bij RSCA stond Vancrombrugge regelmatig in een schietkraam waardoor hij meer reddingen moest doen. Dat is nu het verschil.
 • Eduard Janssens

  3 jaar geleden
  Dank zij die man zijn van degradatie bespaard gebleven; als ik hem was konden mijn achterste zien Antwerp heeft een goede keeper nodig!!ze gaan toch twee doelmannen aantrekken dat zegt genoeg
 • Jean-paul hanon

  3 jaar geleden
  de enige speler bij RSCA die zijn geld waard was vorig jaar. Ze betalen liever namen die in continu in de ziekenboeg liggen zoals Nasri en anderen maar die niks bijdragen.
 • John Ulmer

  3 jaar geleden
  Vancrombrugge moet zelf maar beslissen. Hij wordt 28 en zit bij een club die geen centen heeft, geen Europees voetbal speelt en er niet naar neigt volgend jaar voor de titel te spelen.
 • Tom De Wilde

  3 jaar geleden
  Beloftes moeten gehouden worden, wet 78 inroepen en naar Antwerp trekken, daar kunnen ze keeper gebruiken.