Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Nasri hoopt snel meerwaarde te zijn na valse start: "Samir geneert zich”

AnderlechtBijna was-ie als vermist opgegeven. Samir Nasri (32) ontbreekt al drie weken bij RSCA. Zijn makelaar hoopt dat hij vanavond een nieuwe kans krijgt.

6 reacties

 • Chris Marien

  1 jaar geleden
  Presteren zou al een mooi begin zijn
 • Luc Holvoet

  1 jaar geleden
  Ben geen supporter van Anderlecht maar geef die mensen toch de tijd kijk naar club Brugge mensen zijn vergeten dat ze ook slechte jaren hebben gekend ze komen zeker terug op topniveau
 • Herman Valaert

  1 jaar geleden
  Heeft die gast al gevoetbald in ' t verleden ? Ge zou zeggen van niet , als je hem ziet spelen. Zoals nog vele andere van Anderlecht . Erg zeer erg / want Coucke is wel nen toffe gast hoor, maar ja zij die hem haten kennen hem niet. Dus ZWIJG .
 • john dewit

  1 jaar geleden
  Vind ik ook Gert , laat eerst maar is zien wat je nog misschien kunt Nasri !!
 • Denis Van den broeck

  1 jaar geleden
  Laat eerst maar wat zien en dan kunde zeggen dat je een meer waarde bent !!!!
 1. Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeelde (van 150 tot 650 euro)
  Multimedia

  Tijd voor een nieuwe smartphone? Dit zijn momenteel de best beoordeel­de (van 150 tot 650 euro)

  Er verschenen in eerste twee maanden van 2021 vooral budgettoestellen, in afwachting van de grote golf aan nieuwe high-end smartphones die dit voorjaar weer zal uitkomen. Het is dus de vraag of dit een goed moment is om een nieuwe telefoon te kopen, maar je kunt wel je voordeel doen met een model van vorig jaar tegen een lagere prijs. Onze techredacteur tipt de toestellen die de beste reviews kregen, in stijgende volgorde van prijs.
 2. Ondanks beperkte middelen sluit Vincent Kompany extra wintertransfer(s) niet uit: "Maar dan moet het een échte versterking zijn”
  Anderlecht

  Ondanks beperkte middelen sluit Vincent Kompany extra wintertransfer(s) niet uit: "Maar dan moet het een échte verster­king zijn”

  Drie dagen na de nederlaag tegen OH Leuven kijkt Vincent Kompany alweer vooruit naar het duel tegen Eupen. “Ik leef naar die wedstrijd toe met één idee: evenveel kansen creëren en even weinig weggeven als tegen OHL.” Kompany sloot op zijn persbabbel niet uit dat er wintertransfers op komst zijn bij RSCA. De eerste is intussen geofficialiseerd: Majeed Ashimeru wordt gehuurd van RB Salzburg. Deense media linken ook Jacob Bruun Larsen aan paars-wit.
 1. "Wout is bijna de koning van België"
  Play

  "Wout is bijna de koning van België"

 2. Bondsvoorzitter Bayat: "In welke omstandigheden dan ook: het EK moet doorgaan"
  Play
  EK voetbal

  Bondsvoor­zit­ter Bayat: "In welke omstandig­he­den dan ook: het EK moet doorgaan"