Vincent Kompany, vandaag op zijn persconferentie.
Volledig scherm
Vincent Kompany, vandaag op zijn persconferentie. © Photo News

Na Diaby, Ashimeru en Hahn sluit Kompany extra aanwinsten niet uit: “Als er een opportuniteit komt…”

AnderlechtVincent Kompany verscheen na een slapeloze nacht - “Ik slaap nooit na een match” - zeer ontspannen op de persconferentie. Amper twaalf uur na de 3-0-zege tegen Charleroi sprak hij over de mercato: “Als er een opportuniteit komt…”

11 reacties

 • jos jansen

  4 weken geleden
  Wie gaat die betalen?Met zoveel miljoenen schulden?
 • LUDO HOOGEWIJS

  1 maand geleden
  Wat met het knuffelmoment ?
 • eric de baene

  1 maand geleden
  Ga mister Kompany dat uit zijn eigen zakken betalen mss ...? En maar kopen en maar schulden bij ... Maar geen probleem van licentie natuurlijk t'is paars - wit eh .. De bond is ook paars ...dus ogen sluiten
 • luk machiels

  2 maanden geleden
  Elke jonge trainer betaalt leergeld maar Kompany gaat een grote toekomst tegemoet. De club Anderlecht Nieuwe Stijl heeft een beloftevolle toekomst. Is dé concurrent in België voor FCB
 • Jakke Troost

  2 maanden geleden
  Alles aan Anderlecht was slechter voor Kompany mee aan boord kwam. Typisch voor Belgen om eigen helden af te kraken. Deze jongen had opties genoeg om ergens anders aan de bak te komen maar zijn hart lag bij Anderlecht dat voor zijn komst al op zijn gat lag.
 1. Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"
  Play

  Van Aert: "Inhoud is er, maar ik mis nog wat scherpte"

 2. Boonen in HLN Sportcast over voorbereiding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrijden vallen moeilijk te simuleren”
  Play
  HLN Sportcast

  Boonen in HLN Sportcast over voorberei­ding Van Aert: “Je kunt op stage diep gaan, maar die typische piekjes in wedstrij­den vallen moeilijk te simuleren”

  5 maart