Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Moet Kompany doorgaan met zijn 4-2-2-2? Intern is het alvast een discussiepunt

AnderlechtDe ene week geweldig, de andere dramatisch. Anderlecht krijgt maar geen continuïteit in zijn prestaties en resultaten, in die mate dat je je kunt afvragen of Vincent Kompany zijn 4-2-2-2 trouw moet blijven. Intern is het alvast een discussiepunt.

31 reacties

 • Sonia Den Tijn

  1 maand geleden
  Dat hij het eens vraagt aan Pep.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Het lijkt voor velen stilaan een obsessie om leugens te vertellen en halve waarheden over Kompany. Hij is trainer, géén aandeelhouder en zijn visie is en blijft de juiste. Zijn opstelling is 4-4-2, met 2 controlerende en 2 aanvallende middenvelders. Zijn wissels zijn vooraf doorgenomen en besproken met zijn staf. Niemand van het bestuur twijfelt aan Kompany, ook de spelers niet. Alleen geduld en voetbal gaan voor supporters niet samen. Gelukkig wel voor echte kenners!
 • Peeters Francis

  1 maand geleden
  In deedia is Kompany de beste maar op het veld..........
 • Gilbert Vermeersch

  1 maand geleden
  Ik heb hem overschat. Moet vaststellen dat hij het nodige niet in zich heeft wat hij als stopper wel had. Hij draagt meerdere petten zoals, trainer zonder diploma, aandeelhouder, weegt op huren en aankopen, plus moeit zich intern met zowat alles. Ben z’n uitleg ook stilaan beu. Hij moet zich bezinnen.
 • Jean DE BRUYNE

  1 maand geleden
  Kompany zijn proces is er niet was er niet en zal er nooit komen hij is als trainer door mandje gevallen
 1. Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschillende soorten
  Livios

  Warmtepomp vanaf 2026 verplicht in nieuwbouw: zoveel kosten de verschil­len­de soorten

  Wie bouwt, is vanaf 2026 verplicht om een elektrische warmtepomp te gebruiken om zijn woning te verwarmen. Die bestaan in verschillende varianten. In de praktijk moet je meestal kiezen tussen een warmtepomp die warmte aan de bodem onttrekt of een systeem dat warmte uit de buitenlucht haalt. Wat voor jou de beste keuze is, hangt af van je woonsituatie en budget. Bouwsite Livios zet de opties op een rij.
 2. Sport, emoties én drama: vijf meeslepende streamingtips
  Streamz

  Sport, emoties én drama: vijf meeslepen­de streaming­tips

  Weinig hobby’s maken zo veel emoties in ons los als sport. Naar aanleiding van de nieuwe Streamz-release ‘The Window’, dat zich afspeelt tijdens de transferperiode binnen het voetbal, vullen wij onze Kijkgids deze week aan met andere topseries en films die drama en sport verweven tot een meeslepende kijkervaring. Diepe karakterstudies in ‘Friday Night Lights’ (Hulu), datagedreven stuntwerk in ‘Moneyball’ (Netflix), hilarische scènes in ‘Ted Lasso’ (Apple TV+) en een temperamentvolle basketbalcoach in ‘Big Shot’ (Disney+): dit zijn onze favoriete sporttitels om te streamen.