Vincent Kompany en Hugo Broos.
Volledig scherm
Vincent Kompany en Hugo Broos. © Photo News

“Mocht ik bondscoach zijn, ik zou Kompany niet meer oproepen”

40 reacties

 • Dave Janssens

  2 jaar geleden
  Zidane had ook geen ervaring punt andere lijn. Dit is weer zo'n typisch vlaamse benepen en negatieve zienswijze vanwege een gefrustreerd iemand, en dat heeft totaal geen punt. Al zeker niet wanneer ge daar ook nog eens de nationale ploeg in gaat betrekken. In realiteit komt Broos niet aan de hielen van de carrière, ervaringen en prestaties van Kompany. Typisch hoor. Werkelijk..
 • marc castermans

  2 jaar geleden
  Broos is steeds rancuneus over zijn ontslag bij Anderlecht en dat is niet erg slim voor een man die nog steeds een trainersfunctie in een van de topploegen ambieert. Deze houding is hem in het verleden reeds zuur opgebroken en nu ligt zijn toekomst wellicht opnieuw in Afrika of het Midden-Oosten.
 • Carlos Simonis

  2 jaar geleden
  Hugo Broos heeft wel een punt, je gaat geen onervaren trainer als speler/trainer binnen halen. En zeker niet bij RSCA. Kompany neemt hierdoor wel risico's, ook al kan hij met 60% inzet makkelijk mee in de JPL. Blijft het een hele vreemde situatie vinden. Hij moet uitkijken, want spelers en supporters kunnen genadeloos hard zijn als Kompany niet brengt wat zij verwachten. Het is ergste is dan dat je als trainer je geloofwaardigheid verliest, en dan speel je een verloren wedstrijd.
 • eric debanne

  2 jaar geleden
  Kompany ...speler+ coach ...??? Zal niet voor mirakels zorgen ! Financieel wel een meerwaarde ...
 • Frederik Janssens

  2 jaar geleden
  @Frank Vandenbussche. Gaat Kompany zichzelf uit de ploeg zetten als hij slecht speelt? Ik vind het maar een rare situatie dat speler-trainer idee. Dat gaat gegarandeerd voor problemen zorgen. De spelers gaaan ook niets tegen hem durven zeggen tijdens de match omdat het hun trainer is.
 1. De hoogtepunten uit Moeskroen - Antwerp
  Play

  De hoogtepun­ten uit Moeskroen - Antwerp

 2. Van de Anderlecht-zege tot de domper voor Waasland-Beveren: de hoogtepunten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League
  Play
  Jupiler Pro League
  1

  Van de Anderlecht-ze­ge tot de domper voor Waas­land-Beveren: de hoogtepun­ten van speeldag 33 in de Jupiler Pro League

  12 april