Volledig scherm
© VTM Nieuws

Michael Verschueren over extra aandelen: “Overname staat voorlopig niet op mijn bucket list”

RSC AnderlechtMichael Verschueren, de gewezen sportieve baas van Anderlecht, heeft zijn positie binnen de club weer verstevigd. Maar een strategische zet moeten we daar niet achter zoeken, vertelde hij voor de camera van VTM Nieuws, vlak voor de topper tussen RSCA en Standard. “Ik ga mijn bijdrage leveren om de club te helpen, nu is het aan de meerderheidsaandeelhouders om tot een oplossing te komen.”

6 reacties

 • etienne vijverman

  2 maanden geleden
  het zoeken is begonnen naar nieuwe kapitaal krachtige overnemers  in alle stilte Marc Coucke heeft het begrepen de voetbalwereld is niet zijn ding 
 • Gustaaf Van Zolder

  2 maanden geleden
  Lijkt me maar een meelopertje van Coucke 
 • Philippe Deckers

  2 maanden geleden
  Ik denk niet dat dhr Verschueren daar genoeg geld voor heeft.Enkel Coucke kan nu de club redden,tenzij er een overnemer komt.
 • Jos Waarheid

  2 maanden geleden
  Hij is aan zet. Indien hij het voor mekaar krijgt en buitenlandse investeerders bij elkaar kan rapen om het kiekenkot over te nemen, gaan er koppen rollen die de poten onder zijn stoel gezaagd hebben. En gelijk heeft hij. Mister Michel zal nog via zoon serieus wraak kunnen nemen. Doen mannen,niet wachten want met al hetgeen er nu ronddwaalt met Kompany te beginnen.
 • Ann Van Hecke

  2 maanden geleden
  Waar haalt deze man de hoogmoed vandaan.Bescheidenheid is een mooie deugd.Anderlecht als club en bedrijf is alleen nog te redden met een 100 miljoeninjectie en indien het sportief nog iets wil betekenen , een meervoud .Alleen of andere emir of gasconcern die echt niet meer weten waarin nog te investeren komt in aanmerking.
 1. VIDEO. Eén van de allergrootsten ooit: de hoogtepunten uit carrière van Kobe Bryant
  Play
  NBA

  VIDEO. Eén van de allergroot­sten ooit: de hoogtepun­ten uit carrière van Kobe Bryant

  10:55
 2. Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"
  Play
  Veldrijden

  Zdenek Stybar: "Ik heb gewoon heel veel zin in het WK veldrijden"