Anderlecht-CEO Peter Verbeke in een vorig leven: als dj en concertorganisator
Volledig scherm
PREMIUM
Anderlecht-CEO Peter Verbeke in een vorig leven: als dj en concertorganisator © Hindu Nights

Mee op tour met Oasis, op café met Amy Winehouse. De rock-’n-roll-jaren van Anderlecht-CEO Peter Verbeke: “Ik heb me regelmatig in de ogen moeten wrijven”

CONFERENCE LEAGUEAnderlecht speelt vanavond in de Conference League op het veld van West Ham. In Londen. De stad waarnaar Peter Verbeke (39) in 2005 vertrok als jongen, en drie jaar later van terugkwam als man. De CEO van Anderlecht tourde met Oasis, organiseerde concerten en lanceerde de dj-carrière van Sam De Bruyn. “We hebben rock-’n-roll weer cool gemaakt.”

1 reactie

 • Sonja De Grave

  4 maanden geleden
  Veel voetbalkennis zal hij daar niet opgedaan hebben
 1. STREAMINGTIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zombie-apocalyps
  TV

  STREAMING­TIPS. Fan van ‘The Last of Us’? Met deze zes titels bent u klaar voor de grote zom­bie-apocalyps

  Het tv-jaar heeft z’n schrikwekkende start niet gemist dankzij de populaire tv-adaptatie van ‘The Last of Us’ op Streamz. De HBO-reeks met Pedro Pascal in de hoofdrol schetst een geloofwaardig beeld van hoe schimmels in combinatie met de opwarming van de aarde de mensheid kunnen infecteren en zo een zombie-pandemie kunnen inluiden. De reeks doet de honger naar meer realistische zombiefilms en -reeksen met een apocalyptisch kantje alleen maar toenemen. En met deze zes alternatieven is die week wachten op een nieuwe aflevering van ‘The Last of Us’ zo om(bie).
 2. LIVE. Deadline day draait op volle toeren: Amiens-spits op radar Anderlecht, Raskin verlaat Standard, Club leent Balanta uit
  142

  LIVE. Deadline day draait op volle toeren: Amiens-spits op radar Anderlecht, Raskin verlaat Standard, Club leent Balanta uit

  Deadline day! De wintermercato is aan zijn laatste uren toe in binnen- en buitenland. Wat staat er nog te gebeuren voor de handel sluit om middernacht? Titelfavoriet Racing Genk ziet bijvoorbeeld nog Paul Onuachu vertrekken naar Southampton. Wat kan Anderlecht nog forceren en sneuvelen er nog records in het buitenland? Op deze pagina zit je op de eerste rij om alle transferontwikkelingen op de voet te volgen!