PN
Volledig scherm
PREMIUM
© PN

Marc Degryse vindt dat directie in eigen boezem moet kijken: “De harde conclusie is dat Anderlecht te weinig kwaliteit heeft”

RSC AnderlechtTerwijl Remco Evenepoel gevierd werd op de Grote Markt in Brussel, beleefde Anderlecht wat verderop opnieuw een zwarte zondag. 0-1 tegen Charleroi, wat resulteert in 4 op 18 en een plaats in de rechterkolom. Onze analist Marc Degryse is benieuwd wie straks de vinger in de lucht zal steken, maar gaat ook zelf op zoek naar de oorzaken achter de malaise. “Feit is dat Anderlecht met beperkte middelen niet in staat is geweest om een sterkere kern samen te stellen dan vorig jaar. Da’s een pijnlijke vaststelling, aangezien de concurrentie wél beter is geworden.”

19 reacties

 • Frankie Leus

  2 maanden geleden
  Ben ik volledig mee eens Marc Degryse heeft te weinig kwaliteit als voetbalanalist!
 • Albert de Lovendeghem

  2 maanden geleden
  Anderlecht heeft evenveel kwaliteit als vorig jaar, elke objectieve kenner ziet dit én dat bleek uit de eerste competitiewedstrijden. Toen werd nog gespeeld mét de offensieve patronen van Kompany. Toen kwam betontrainer Mazzu met een beperkte kennis van voetbal; buiten lopen, duwen en trekken waarmee zelfs in provinciale wordt kampioen gespeeld. De kennis en finesse van Kompany ontbreekt volledig bij Mazzu. Daar, én alléén daar, ligt de fout van de mindere resultaten.
 • Peeters Francis

  2 maanden geleden
  En zoals altijd weet Degryse het beter maar hij faalde zelf wel als trainer bij Brugge.
 • Patrick Dubois

  2 maanden geleden
  Blijkbaar zijn er veel mensen blind, dit middenveld is gewoon veel te licht, Verschaere de nr 10, ik geef heem onmiddelijk nr 0, overoepen speler en nr 1 Toen Trebel uitviel wist ik al meer dan genoeg, die zorgde voor stabiliteit en had body. Een nr 10 laat zich tonen, we hebben er zoveel gehad van die nr 10, die droegen hun truitje naar waarde, hier zijn veel spelers die dat truitje niet waard zijn om te dragen.
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Als ze komende donderdag een goed resultaat halen tegen Westham zal het weer een topteam zijn en ziet de wereld er weer heel wat rooskleuriger uit. Dat is nu éénmaal het lot van elke topclub.