Photo News
Volledig scherm
PREMIUM
© Photo News

Magallán deze zomer terug naar Ajax: Anderlecht trekt volgend seizoen kaart van de jeugd in defensie

AnderlechtAchter de schermen is Anderlecht al volop bezig met de voorbereiding op het nieuwe seizoen. Zo wordt er in Neerpede niet meer gerekend op de diensten van de aan Parma uitgeleende Elias Cobbaut en wordt de aankoopoptie in het contract van Lisandro Magallán niet gelicht, bijgevolg keert hij deze zomer terug naar Ajax.

14 reacties

 • Frederik Janssens

  3 maanden geleden
  Wordt weeral niks volgend seizoen dus. Sardella centraal achterin wordt lachen. Totaal wanbeleid . Er moet maar een ophoepelen en tis de Vince.
 • Francois Troch

  3 maanden geleden
  Toch niet Sardella
 • marc lenaerts

  3 maanden geleden
  Leuk voorgesteld maar straks zit de helft op de bank of inde lappenmand er komen wel andere van buitenaf zoals overal en altijd
 • Franky Malfliet

  3 maanden geleden
  Vorig seizoen hetzelfde verhaal dat kennen we nu al hoe het verder dan gaat
 • nico baelde

  3 maanden geleden
  De kaart van eigen jeugd trekken is mooi en verdient alle lof. Vraag is of de modale Anderlechtsupporters dit ook nog goed zullen vinden wanneer de jeugd fouten maken (die er ontegensprekelijk zullen komen) die ervoor zorgen dat de resultaten na enkele maanden beneden de verwachtingen van het bestuur is.
 1. Guillaume Gillet straks met beloften Anderlecht in 1B?
  Anderlecht
  11

  Guillaume Gillet straks met beloften Anderlecht in 1B?

  Keert Guillaume Gillet (38) na zes jaar terug naar Anderlecht? De kans bestaat dat hij volgend seizoen uitkomt in 1B met de beloften van Anderlecht. Bij de integratie van de beloftenteams in 1B is overeengekomen dat er twee spelers ouder dan 30 jaar mogen aantreden, op voorwaarde dat ze niet in actie komen met de A-ploeg. De gesprekken tussen Anderlecht en Gillet lopen en hij heeft ook een aanbod op zak, maar een akkoord is er nog niet. Van een eventuele duobaan speler-assistent-coach is op dit moment geen sprake. Al zou Gillet met zijn ervaring wel een belangrijke rol op zich nemen in de kleedkamer en op het veld.