BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kompany voor Genk: “Geen motivatiepremie nodig van Clement”

Jupiler Pro LeagueClub Brugge kan op Anderlecht rekenen: paars-wit gaat vol voor de zege op Genk. Maar coach Vincent Kompany beseft dat het dan voetballend beter zal moeten. “Het kan zuiverder, ik denk dat het aan de concentratie ligt.”

18 reacties

 • jozef van riel

  1 maand geleden
  Jawel Guido. Genk heeft Anderlecht of Antwerp WEL nodig. Zonder Brugs puntenverlies tegen 1 van die 2 speelt Genk GEEN kampioen!
 • jenny charels

  1 maand geleden
  Jan Boden, je commentaar wordt zieliger met de dag. Je neemt je dromen en wensen voor werkelijkheid. Bereid je maar voor op de realiteit, ttz dat Club kampioen wordt of je dat nu graag hebt of niet
 • Jan Boden

  1 maand geleden
  Voor Brugge is het game over. 20 punten meer dan Genk en nog geen kampioen, we gaan nog lachen zoveel is zeker.
 • Frankie Albert Goethals

  1 maand geleden
  Eén ding staat vast, het seizoen van Anderlecht is al geslaagd. Halve finale van de beker (verloren van de winnaar) en minstens 4de in de competitie (+ PO1). Al de rest is bonus voor een team dat geleid wordt door een trainer zonder diploma en zonder ervaring. Een elftal met jongeren en enkele gehuurde spelers die volgens de 'kenners' in de 2de kolom gingen eindigen. Het kan verkeren!
 • Rudy Claes

  1 maand geleden
  Club fans wensen maar 1 ding .... dat Genk gewoon 2 X wint van Anderlecht. Club en Genk moeten het maar onderen uitmaken wie kampioen wordt. Zij waren de 2 beste dit seizoen. Club in de reguliere competitie en Genk totnogtoe in de play-off !