Vincent Kompany baalt na de nieuwe wanprestatie van zijn team, gistermiddag tegen KV Kortrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Vincent Kompany baalt na de nieuwe wanprestatie van zijn team, gistermiddag tegen KV Kortrijk. © Photo news

“Kompany opgeven, is het failliet van RSC Anderlecht”: onze chef voetbal vindt dat paars-wit moet incasseren en volharden

Anderlecht“Dit is ‘Anderlecht’ niet”, zo windt onze chef voetbal Stephan Keygnaert er na de nieuwe wanprestatie van paars-wit, gistermiddag tegen KV Kortrijk, geen doekjes om. Maar: da’s lang niet alleen de schuld van de trainer. “Het is intellectueel incorrect om het stadium waarin Anderlecht zich bevindt in de schoenen te schuiven van Vincent Kompany.” En wel hierom.

87 reacties

 • rik cappelle

  5 dagen geleden
  Eric Maes er zijn in de geschiedenis honderden voetballers met een veel en veel groter palmares dan Kompany en die er als trainer ook niks van gebakken hebben. Als ge denkt dat een palmares hebben als speler DE referentie is om een topper te worden als trainer stelt dat veel voor over uw kennis alleszins.
 • frankie bressinck

  5 dagen geleden
  Eerste vereiste is: speel zoveel mogelijk met dezelfde ploeg! Ze waren toch goed op Genk? Waarom dan nu met Ashimiru, Lissens en Mukairu beginnen? Zulte-W kon enkele weken terug ook niets, nu spelen ze al 5 weken met dezelfde ploeg en Dury wisselt altijd in minuut 90! en ze halen 13 op 15!
 • Frederik Janssens

  5 dagen geleden
  Toen Vercauteren overnam kon Anderlecht plots wel winnen en dit met dezelfde spelers. Aan wie ligt het dan denk je? Zet daar een trainer met ervaring en alles is opgelost.
 • Frankie Albert Goethals

  6 dagen geleden
  Vooreerst Anderlecht is niet failliet, nu niet en straks niet. Er is geld genoeg voor een topclub alleen moeten enkele oude aandeelhouders inzien dat de oude garde heeft afgedaan. Zij, dochters vd Stock en Davignon, moeten hun aandelen te koop aanbieden. De interesse in RSCA is groot als prestigieuze topclub, inclusief nieuw stadion. Oordeel over 5 jaar!
 • caes jean-pierre

  6 dagen geleden
  Kompany heeft een groot geluk, en dat is dat alle andere ploegen buiten Brugge het ook laten afweten, wie weet, op welke plaats zou dan Anderlecht staan.
 1. Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Make-up, wijn of inkt op je leren handtas? Zo verwijder je zelfs de lastigste vlekken

  Een foundation- of lipstickvlek op je lievelingstas? Wat je ook doet, ga de vlek niet met water te lijf! Zo maak je de schade alleen maar groter. Ook dure wondermiddeltjes hoef je niet in huis te halen. Dé ideale bondgenoot bij lastige vlekken op je leren tas is goedkoper dan je denkt. Meer zelfs, je hebt het vast in huis. Vaseline is afkomstig van petroleum en slaagt er daarom als geen ander in om vuildeeltjes te capteren zodat je ze makkelijk kan verwijderen. Smeer een royale hoeveelheid van de klassieker op de make-up vlek. Laat even inwerken en verwijder het goedje met een vochtige doek. Herhaal indien nodig. Laat de crème een vette glans na op je handtas? Wrijf het overtollige vet weg met een beetje milde detergent op een zachte doek.
 1. Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"
  Play

  Sep Vanmarcke ondanks valpartij derde: "Als ik op de grond lig, sta ik ook niet op het podium"

 2. "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconferentie met bloedneus
  Play
  voetbal

  "Qué puta!" Barça-coach Koeman verlaat weer persconfe­ren­tie met bloedneus