Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © BELGA

Kompany op zijn hoede voor gewond dier AA Gent: “Eén van de beste ploegen in België”

AnderlechtMorgen krijgt Anderlecht de kans om een sprong te maken in het klassement. Bij winst springt komt paars-wit tot op één punt van Club Brugge. Daarvoor moet het wel eerst langs AA Gent, dat onderaan bengelt. Maar Vincent Kompany onderschat hen niet. “Hun punten zeggen niet alles.”

8 reacties

 • jan boden

  1 maand geleden
  Vincent is een sportief persoon en betoont altijd het nodige respect voor zijn tegenstrever.
 • kemps bonni

  1 maand geleden
  van waar in de rangschikking moeten we tellen als beste ploeg ?
 • john dewit

  1 maand geleden
  Gent moet toch een zeer goed elftal zijn als je Brugge met 6-1 een klets tegen de oren geeft !
 • Michel Wanquet

  1 maand geleden
  Goed spelen en toch achterin staan is best mogelijk. Je moet natuurlijk wel naar de wedstrijden kijken als je hier op een zinnige manier wil over meepraten. Met kritiek om de kritiek haal je uiteindelijk alleen jezelf naar beneden.
 • domien deschutter

  1 maand geleden
  Kompany...je bent zwak...als anderlzcht zo.goed is als je beweert moet je van niemand schrik.hebben...jouw uitspraken zijn in strijd met het instituut dat anderlecht ooit was
 1. Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”
  Play
  Gouden Schoen
  7

  Lior Refaelov straalt met Gouden Schoen naast Adrian, Mia en Gal: “Emotioneel, zij betekenen alles voor mij”

  Heuglijk moment voor Lior Refaelov vlak voor de aftrap van Anderlecht - AA Gent. De Israëlische strateeg kreeg in het Lotto Park uit handen van onze chef voetbal Stephan Keygnaert de Gouden Schoen 2020 overhandigd. Mochten niet ontbreken op het appel: zoon Adrian, dochter Mia en zijn vrouw Gal. Opvallend: Refaelov (35) won de Gouden Schoen als speler van Antwerp, waarna hij vlak voor de start van Play-Off 1 een akkoord bereikte met paars-wit om van Antwerp naar Anderlecht te gaan. Eind januari, toen Refaelov in de finale top drie Onuachu en Holzhauser achter zich liet, kreeg hij een podiumexemplaar overhandigd. Vanavond mocht ‘Rafa’ een vergulde Gouden Schoen in ontvangst nemen.