BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kompany: “Met 0 euro kan je geen spelers halen die vijf keer beter zijn dan El Hadj of Sambi. Dat zou raar zijn”

AnderlechtAnderlecht moet de rug rechten na de bekeruitschakeling tegen RC Genk. Er wachten nog vier finales in de strijd om een ticket voor play-off 1. Tegen Zulte Waregem, dat op drie punten staat, moet absoluut gewonnen worden. Kompany over de match van zondag, Adrien Trebel en het beperkte rendement van de wintertransfers.

7 reacties

 • gie vanheers

  2 maanden geleden
  En het zal niet beteren als men ieder jaar zijn beste jeugdspelers moet verkopen om zijn trainer te kunnen betalen. Hij zou Mss beter zijn looneisen wat milderen zodat er geld overblijft voor versterkingen.
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Kompany heeft zeker gelijk als het over selecties voor de nationale ploegen gaat : een club zou gemakkelijk moeten kunnen weigeren zijn spelers af te staan voor zo een onnozele achterhaalde competitie !
 • jan sergooris

  2 maanden geleden
  Jaja frankie Goethals,Kompany jammert niet. Al 2 seizoenen klaagt hij over z n jonge ploeg. Geen ervaren spelers ,en geen geld om goede spelers te kunnen kopen. Maar voor de rest jammert hij niet.
 • Géry Mergaerts

  2 maanden geleden
  VK je wil een copy/paste worden van pep...in geen honderd jaar man.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  Goede nuchtere analyse van een minzaam man. Toveren kan hij niet, wel zijn uiterste best doen met de geboden middelen. Hij is ook niet het type dat altijd maar jammert over zijn kern of het gebrek eraan. Toptrainer!
 1. Umpire voelt zich zwaar geïntimideerd door boze vader van tennisster en vraagt bescherming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”
  Play
  Tennis
  3

  Umpire voelt zich zwaar geïntimi­deerd door boze vader van tennisster en vraagt bescher­ming: “Kan iemand in mijn buurt blijven?”

  11 mei
 2. Evenepoel toegejuicht door fans
  Play

  Evenepoel toege­juicht door fans