BELGA
Volledig scherm
© BELGA

Kompany hangt rookgordijn op over toekomst: “De club heeft het laatste woord”

AnderlechtDuidelijke antwoorden bleven uit. Het rookgordijn rond de toekomst van Vincent Kompany blijft hangen na het gelijkspel tegen Club Brugge. “We zitten de komende dagen samen en we zullen de juiste antwoorden op alle vragen vinden.”

10 reacties

 • eric debanne

  1 maand geleden
  Hij zou beter in de politiek gaan in plaats van te coachen ...! Grote voetballer geweest zonder twijfels maar als coach gebuisd ...
 • Dirk Bonne

  1 maand geleden
  Als de club in financiële nood zit, trekt men de kaart van de jeugd. Van zodra er meer middelen beschikbaar zijn, dalen de kansen van diezelfde jeugd zienderogen ... Dit seizoen heeft anderlecht zelfs meermaals gezondigd tegen hun zogenaamd "jeugd-principe" door niet voor de jeugd te kiezen ... In ieder geval mag Kompany trainer blijven, dan is de kans immers kleiner dat ze succes boeken !
 • Philippe De Naeyer

  1 maand geleden
  Ricky Bogman, haal Jonas Deroeck dan maar terug. Uitstekende trainer!
 • Johan Vervaeck

  1 maand geleden
  Voetbalclubs zijn bodemloze vaten.
 • jan boden

  1 maand geleden
  Met Kompany heeft men een traject uitgestippeld op de lange termijn. Als we gisteren een Sadiki en Duranville bezig zagen, kunnen we alleen maar concluderen dat men het goede traject heeft gekozen. Door de figuur Kompany blijven deze jongeren in de wetenschap dat ze bij Anderlecht een kans zullen krijgen. Gewoon op dezelfde lijn verder gaan is dus de beste optie.