Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © BELGA

Kompany blikt vooruit naar topper tegen Club en spreekt zich uit over transfer Refaelov: “Duidelijkheid is belangrijk”

AnderlechtMet een Europees ticket op zak begint Anderlecht dit weekend aan de Champions’ Play-offs. Maar achterover leunen zal RSCA de komende weken niet doen, verzekerde Vincent Kompany zonet. De coach had het ook over Lior Refaelov en de frustraties van Antwerp. “Ik vind duidelijkheid altijd het beste.”

6 reacties

 • Erwin Van Roy

  2 maanden geleden
  Jean Marie Simons ze hebben niemand verzwakt Rafa is tot eind juni speler van Antwerp. Maar mss eerst de regels leren kennen voor je kritiek uit. Een vrije speler mag mee onderhandeld worden in zijn laatste 6 maand van een contract
 • yvo mast

  2 maanden geleden
  Het moest eens andersom zijn, dan schreeuwden ze moord en brand. Ik hoop dat ze een pak goals binnenkrijgen.
 • jean-marie simons

  2 maanden geleden
  Nu zijn er al 3 transfersperiode,lente,zomer en winterperiode,net voor de play-offs concurrentie verzwakken (Antwerpen)dat noemen ze dan fairplay
 • dretie munkies

  2 maanden geleden
  Wel een van de grootste flaters om Refaelov (samen met die van Trebel) binnen te halen ! Hij zal de jeugd niet stimuleren maar eerder afremmen !
 • Jan Boden

  2 maanden geleden
  Alleszins beter zo dan dat achteraf zou blijken dat Lior al voor de playoffs voor Anderlecht had getekend. Nu is het door iedereen geweten en moeten ze maar zien hoe ze ermee gaan handelen. In het hedendaagse voetbal is dit dagelijkse kost.
 1. Josh Cullen, de stille leider van Anderlecht: “Als ik zelf de ster zou willen zijn, speelde ik wel tennis of golf”
  PREMIUM
  Anderlecht

  Josh Cullen, de stille leider van Anderlecht: “Als ik zelf de ster zou willen zijn, speelde ik wel tennis of golf”

  Als Erik Van Looy u naar vijf trefwoorden over Josh Cullen (24) zou vragen, moet u wellicht afhaken na ‘Ier’ en ‘Anderlecht’. Geen schande, hij houdt niet zo van de spotlights. Tijd voor een uitgebreide kennismaking met de stille leider van het Lotto Park. “Het maakt voor mij niet uit wat Sambi en ‘Adri’ straks beslissen, het zal mijn rol niet veranderen.”