Vincent Kompany.
Volledig scherm
Vincent Kompany. © BELGA

Kompany blikt vooruit naar topper tegen Club en spreekt zich uit over transfer Refaelov: “Duidelijkheid is belangrijk”

AnderlechtMet een Europees ticket op zak begint Anderlecht dit weekend aan de Champions’ Play-offs. Maar achterover leunen zal RSCA de komende weken niet doen, verzekerde Vincent Kompany zonet. De coach had het ook over Lior Refaelov en de frustraties van Antwerp. “Ik vind duidelijkheid altijd het beste.”

6 reacties

 • Erwin Van Roy

  2 jaar geleden
  Jean Marie Simons ze hebben niemand verzwakt Rafa is tot eind juni speler van Antwerp. Maar mss eerst de regels leren kennen voor je kritiek uit. Een vrije speler mag mee onderhandeld worden in zijn laatste 6 maand van een contract
 • yvo mast

  2 jaar geleden
  Het moest eens andersom zijn, dan schreeuwden ze moord en brand. Ik hoop dat ze een pak goals binnenkrijgen.
 • Jean-marie Simons

  2 jaar geleden
  Nu zijn er al 3 transfersperiode,lente,zomer en winterperiode,net voor de play-offs concurrentie verzwakken (Antwerpen)dat noemen ze dan fairplay
 • dretie munkies

  2 jaar geleden
  Wel een van de grootste flaters om Refaelov (samen met die van Trebel) binnen te halen ! Hij zal de jeugd niet stimuleren maar eerder afremmen !
 • jan boden

  2 jaar geleden
  Alleszins beter zo dan dat achteraf zou blijken dat Lior al voor de playoffs voor Anderlecht had getekend. Nu is het door iedereen geweten en moeten ze maar zien hoe ze ermee gaan handelen. In het hedendaagse voetbal is dit dagelijkse kost.