Christian Kouamé met Ivoorkust op de Olympische Spelen.
Volledig scherm
PREMIUM
Christian Kouamé met Ivoorkust op de Olympische Spelen. © AP

Kennismaking met lachebekje Christian Kouamé, die carrière bij Anderlecht wil herlanceren: “Een spits moet niet enkel zelf willen scoren”

AnderlechtTot voor een zware blessure gold als hij één van de grootste talenten in het Italiaanse voetbal, met een prijskaartje dat navenant was. Maar de verwachtingen inlossen lukte niet voor Christian Kouamé (23), die nu zijn carrière wil herlanceren bij Anderlecht. Paars-wit haalt een lachebekje, naar eigen zeggen staat de Ivoriaan elke dag vrolijk op. “Een leuke kerel met een goed hart.” Een portret.

15 reacties

 • Stefan Daelemans

  1 maand geleden
  De eerste indruk is zeker veel belovend hopelijk blijft het zo .In ieder geval gedreven speler . Zirkzee geeft eerder een niet erg gemotiveerde indruk .
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Hoeveel van die gasten zouden in alle eerlijkheid in de periode van het grote Anderlecht de ploeg gehaald hebben? Misschien Zirkzee en dan zijn we vrees ik compleet uitgepraat en Zirkzee is dan nog een huurspeler. Aan zo een Kouamé om het tegendeel te bewijzen. Een FCB-supporter.
 • Frankie A S Goethals

  2 maanden geleden
  Allee, Jozef, durf je erop wedden? Ik zeg u het zullen er méér dan het dubbele zijn. Zirkzee en Kouamé zijn de echte spitsen, Raman kan evengoed op de flank spelen, samen met Ciske aan de overkant voor de aanvoer. Het is niet omdat verleden seizoen Kompany geen 2 echte spitsen had, dat hij niet met een 2-spitsen systeem wil spelen.
 • Hans Verelst

  2 maanden geleden
  En niet via unibet of met bitcoins gehuurd hé 😁diagne ontvoeren indertijd op Zaventem en nu spreken over "mensenhandel" haha. Goed betaald, die "slachtoffers", anders . Bayat die diatta verpatste, nog zo iets dat ze in brugge niet in pers willen zien...
 • jozef van riel

  2 maanden geleden
  Allee Frankie. Hoeveel wedstrijden gaan die samen spelen denk je? Als het er 5 worden zal het al veel zijn!!