Marc Coucke en Wouter Vandenhaute, hier op een archiefbeeld. Op Anderlecht heeft er nog steeds geen Algemene Vergadering plaatsgevonden waarop de geplande kapitaalsverhoging bekrachtigd moet worden.
Volledig scherm
Marc Coucke en Wouter Vandenhaute, hier op een archiefbeeld. Op Anderlecht heeft er nog steeds geen Algemene Vergadering plaatsgevonden waarop de geplande kapitaalsverhoging bekrachtigd moet worden. © Photo News

Kapitaalsverhoging van Anderlecht (nog) niet goedgekeurd

13 reacties

 • patrick de bock

  2 maanden geleden
  Elke ploeg, overal ter wereld, zou moeten opgedoekt worden als de financien niet op orde geraken!
 • Eric Bex

  2 maanden geleden
  Club Brugge een meeloper in de competitie lees ik hieronder. Hilarischer kan niet. Frankie Albert u slaapt blijkbaar ook al jaren. Vanwege een Club-supporter by the way gediplomeerd in economie.
 • jo verstraelen

  2 maanden geleden
  Als je een schuld omzet in kapitaal verdwijnen de schulden uit de balans en met hetzelfde bedrag wordt het kapitaal verhoogd. Een schuld moet normaal terugbetaald worden, kapitaal niet tenzij je overgaat tot een kapitaalvermindering en uitkeert aan de bestaande aandeelhouders. Vermits Anderlecht tot het speelgoed van Coucke behoort zijn de clubschulden aan hem eigenlijk van geen tel. Nog vragen Etienne ?
 • Dirk Demol

  2 maanden geleden
  Ze moeten niet panikeren, de bond zal hen wel helpen.
 • Frankie Albert Goethals

  2 maanden geleden
  @André in de les economie lag jij te slapen zeker? Bovendien geef je een opsomming van 3 meelopers in de competitie, de enige echte Belgische topclub is uiteraard de recordkampioen Anderlecht. Die nog altijd méér status, charisma, voetbaltraditie en -kennis heeft dan de 3 samen.